9napos babának elég a 1.5 alvás napkozben ?
Az enyém még ennyit se aludt…
Éjszaks viszont rendesen kivéve, ha fájt a foga.
Viszont nem értem, 9 hós tehát már ht-s. Gondolom kap ebédet is, ha tej kevesebb azzal párhuzamba növeld az ételének a mennyiségét. Csak észre veszed, ha éhes a baba.
Jaaj bocsánat. Akkor félreolvastam teljesen.🤦🏼♀️
9 napos, s ilyen hirtelen változott az alvási szokása akkor biztosan állhat ez is a háttérben.
Mérd le szopi előtt és szopi után, utána megtudod ítélni, hogy elegendő e. Illetve heti szinten a gyarapodását figyeld, ha nem nagyon hízik akkor nyilván kevés és kapjon pótlást.☺️
Pocakját nem fájlalja?
Hát akkor mérlegezd. Csak így tudid kideríteni, hogy a tej elég e.☺️
Viszont bocsánat, hogy beleszólok, de az espumisan gyógyszer, csak tüneti kezelés, esetleg próbáljátok meg a biogaiat, napi 1 csepp. Én 4 hónapos koráig adtam a kisfiamnak, mindent próbáltunk, de ez tette helyre. Mások is akik ilyen keményen küzdöttek a hasfájással azoknak is ez segített.
6-os egy mondatban annyi ostobasagot irtal, hogy gyozzuk emeszteni.Ezert veszelyes ez az oldal, mert a gyari munkas Juci , meg kormos Kati osztja az eszt es fingja nincs semmirol.
Az espumisan NEM gyogyszer, es ujszulott kortol adhato !
Kerdezo, NEM kell meregetni, 70'es evekbeli balkani szokas.
Ha ehes lenne, hidd el orditana, nem pedig nezelodne bekesen.
Az enyem is max. 3 szor 20 percet aludt szuletesetol kezdve, ejjeli 15 ebredessel megspekelve. Nagyon keves gyerek eszik alszik baba, ha nem sir, van pisis pelus, akkor semmi gond.
Huh.
Szerintem te lehetsz egy gyári munkás, hogy ilyen kocsis stílusban írsz ide.
Te jó ég!
Olvass utána, igenis gyógyszernek minősítik, de elég buta vagy ezekszerint…
“Az Espumisan 100 mg/ml belsőleges emulziós cseppek készítmény hatóanyagként szimetikont tartalmaz, amely egy stabil, felületaktív polidimetil-sziloxán.”
Továbbá:
6. GYÓGYSZERÉSZETI JELLEMZŐK
6.1 Segédanyagok felsorolása
makrogol-sztearát
glicerin-monosztearát 40-55
szorbinsav
nátrium-hidroxid (pH beállításhoz)
aceszulfám-kálium
nátrium-klorid
szorbit szirup (nem kristályosodó) (E420)
karbomerek
nátrium-citrát
banán-aroma
tisztított víz
Szerintem felesleges ilyeneket adni egy babának, ha van más ami segít.
Természetesen, semmi bajom azzal, ha valaki mégis adja.
A másik meg azt mondtam a kérdezőnek, hogy ez is állhat a dologban persze.
Nekünk védőnéni mondta, hogy mérlegezzem mikor ilyen gond volt, és igen valóban így vettük észre
1 hét alatt, hogy nem szív ki elég tejet a ciciből mert cumizavara lett. Nem gyarapodott szegény.
Úgyhogy egyáltalán nem mondanám, hogy ez rossz vagy hülyeség.
De te biztos nagyon tudod, szakértő lettél már a témában…😏😅
Az enyém is 20 perceket aludt képzeld, nem vagy vele egyedül.
Viszont kedves kérdező neked hirtelen változott meg a babád szokása, ha gyanakszol valamire járj utána. Úgyis attól nyugszol meg☺️
Nem kell olyannak hinni aki látatlanban azt mondja, hogy biztos, hogy nem lehet az a baja a babádnak.
Mindenki más és más szituációt él át, biztosat senki sem mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!