Ciki meg 2 évesen a rácsoságy?
Kislányom 2 éves és mai napig kiságyban alszik. Igazából nekünk nem is jutott eszünkbe egyelire lecserélni, jól alszik benne, szereti nagyon, és még elfér benne, mert nagyon összehuzza magát alváshoz. Anyukám kezdett célozgatni rá hogy ideje lenne nagyobb ágyba tenni a lányom, de őszintén egyelőre én nem akarom. Jól alszik és nem hiányzik egyelőre hogy kimászkaljon az éjszaka közepén és kezdődjon a vissuaviszem 3 percenként hiszti.
Vagy tényleg ennyire gáz a rácsosagy még 2 évesen?
Én a 10 hósnak már kivettem a rácsot (előtte mellettem aludt a nagy ágyban). Mert én meg pont azt akartam, hogy önállóan ki tudjon jönni. Most 2 és fél, nagy termetű, de kényelmesen elfér még.
Szerintem a ti megoldásokkal sincs semmi baj. Én minél nagyobb teret próbálok adni az önállóságnak minél több területen. De lehet másképp, és lehet az is, hogy nálatok ez nem megoldható így (mert pl. nem lehet elzárni a lépcsőt). Akkor majd másutt bontakozik ki a kisasszony önállósága.
Kinek ciki ?
A sajat eleted eled, vagy maset, miert akarsz barkinek is megfelelni?
3,5 eves volt a fiam mikor lecsereltuk a racsos agyat.
A férjem 6 éves koráig rácsos ágyban aludt, anyósom számára érthetetlen, hogy a 1,5 éves gyermekem már nem akar a kiságyban aludni (velem alszik a nagyagyban), és sokszor jön azzal, hogy lassan ideje lenne a kiságyba szoktatnom 😃😃 2 hónap múlva érkezik a kistesó, szóval nem is értem, őt akkor hova tennénk....
Ha nektek kényelmes a kiságy, és elfér benne, miért ne alhatna abban még sokáig? Úgyis csak leesesgatloval tudnál nagyobb ágyat biztonságosan használni, vagy muszáj lenne mellette fekudnod, vagy maradna a montessori módszer - csak matrac a földön.
Egyáltalán nem ciki, ha a 2 evesed még rácsos ágyban van.
Miért lenne ciki? Jól alszik benne? Kényelmes neki? Akkor ennyi. Ne foglalkozz senkivel. Majd le lecserélitek, ha úgy látjátok, hogy már nem jó.
A fiam 11 hónaposan került 90x200-as leesésgátlós ágyba, mert nem volt hajlandó megmaradni a rácsosban. Most 20 hónapos, 1x se jött át éjszaka. Nem mászkál soha. Szól, és megvárja, hogy én menjek. 😅🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!