Szerintem nagyon jópofa! Bár tapintás nélkül nem venném meg. Meg kell nézni milyen az anyaga, mennyire puha vagy kemény a fekvőfelülete. De ettől függetlenül nekem tetszik.
2014. febr. 8. 15:02
2/9 anonim válasza:
Hát nem tűnik valami kényelmesnek.
2014. febr. 8. 18:01
3/9 anonim válasza:
Negyedárban kapsz használtat az apródon, nem venném meg ennyiért
Egyébként 100% pamut írják és 5centis szivacs vastagság. most is olyanon alszik,azzal nem lehet gond :)
2014. febr. 8. 21:16
6/9 anonim válasza:
Meg kell nézni élőben. Ha lehet, akkor plüss huzattal kérném. Kemény szivaccsal.
Nagyon-nagyon tetszik! Én bizony kiadnék érte ennyi pénzt!
Nem vennék használt ágyat a gyerekemnek, ha anyagilag megengedhetem magamnak.
2014. febr. 10. 09:21
7/9 Laca42 válasza:
Szia, evvel a gyerekággyal csak az a gond, hogy ha nagyobb a gyerek az oldalsó elem, ami leesésgátlónak szolgál már akadály lesz és nem előny. Valljuk be egy nagyobb gyereknek kifejezetten ciki lesz ilyen ketrecben aludni. Én a múlt héten vettem egy ágyat a gyereknek, aminek a leeésgátlója levehető később, ha már nincs rá szükség. [link]
2014. márc. 14. 07:09
8/9 A kérdező kommentje:
Szia,Ezt is lehet úgy kérni,hogy levehető legyen... Egy ismerősöm 6 éves gyereke most kapott nagy ágyat,eddig ilyenben aludt,ráadásul macisba és egyáltalán nem volt neki ciki,mire ciki lenne addigra szétmegy rajta a huzat is.4-5 év alatt....
2014. márc. 14. 12:47
9/9 anonim válasza:
Az probléma evvel, hogy végig szövet. Nem írják milyen szövet, hogy mennyit bír. A pamutvászon nem kárpít vastagság szerintem, azaz előbb elszakad, főleg mert egy izgő-mozgó gyerek használja. Pl ha koszos lesz mivel takarítod? Mert ugye kárpittisztítóval lehetne, de maga a furnér alapanyag ha beszívja tönkre megy és barna foltos lesz. Ráadásul milyen anyagból van azt se írják? A dupla szivacsra sem írnak semmit, hogy mennyi a vastagsága, ráadásul akkor kárpittisztítóval se tisztíthatod, mert a szivacs beszívja a vizet.
A bútorra egy évet vállalnak, de ez alap, a törvény amúgy is kötelezi őket. Azok a bútorkészítők, akik tudják, hogy a termékük jó és strapabírók,a kötelező garancián felül vállalnak még plusz garanciát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!