Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi válik be ilyenkor altatásnál?

Mi válik be ilyenkor altatásnál?

Figyelt kérdés

Néha az esti altatásnál gond van. Elalszik cicin a kisfiam (10 hónapos jelenleg), de nem tudom letenni, mert újra kéri, aztán fel is ébred, és a 15-20 perc, amit így aludt, elég ahhoz, hogy totál kipihent legyen, és felpörög. Szinte mindig akkor van ez, mikor a férjem délutános. Ha itthon van, ő hurcolja, lenyugtatja, és vagy úgy elalszik, vagy jön újra cicire. Tőlem a hurcolást nem fogadja el.

Volt, amikor hagytam játszani, hátha elfárad. Eredmény: 3-4 óra múlva sem aludt, közben a férjem hazaért, nagy kínlódva elaludt.

Ha meg felváltva cipeltem + cicizés, ugyanez történt. Nem aludt el.

Most megint így jártam. 19 óra előtt felkelt. Teljesen tanácstalan vagyok.

Plusz ki vagyok, mert tudom, ma sem lesz semmi énidőm. Mert mire elaltatjuk, mehetek aludni...

2023. dec. 18. 20:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, pont így szívtunk mi is. Még az életkor is stimmel. Egyszer már az apja elégelte meg, hogy ő ezt nem fogja az éjszaka közepén órákig csinálni akkor már 10 kg gyerekkel. Beraktuk az ágyába. Sírt igen, rossz volt hallgatni igen. De megoldódott 3 nap alatt. Kitartottunk konzekvensen. Azóta ha felébred éjjel még altatni sem kell, csak gyors szopi és nyomás vissza az ágyba. Műkődik.
2023. dec. 19. 16:08
 22/22 A kérdező kommentje:
Végül ez segített tegnap este. Pár percig sírt, kivettem, jött cicire, és elaludt.
2023. dec. 19. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!