Gondot okozott valakinek a cicin altatás?
Nem, 19 hónapja csináljuk, és az evés meg az altatás is fekve történik.
Ha eszik, az azért van, mert éhes.
3 hónaposan növekedési ugrás is van, 4 hónapnál meg alvásborulás, szóval ez bármelyik lehet.
Amúgy ha már nem tudod átrakni a kiságyba, miért nem alszol vele?
Ettől nem fog elapadni a tejed, ne parázz.
Nem a cicin altatas okozott gondot, hanem az, hogy nem akarta elengedni alvas kozben.
Ha megis, akkor oriasi siras volt. Mondjuk en 4,5 honapot vegigtoltam igy, aztan inkabb kapott cumit. Hala a jo egnek elfogadta es nem zavart be, azota is anyatejes, csak mar legalabb alszunk ejszaka (8hos).
Nem mondom, hogy csinald ezt egy 3 hossal, csak a kerdesre valaszoltam…:D
A kisagy fogalmat amugy 6 hos koraig nem ismertuk, babaobolben aludt, igyis szoptattam. Sokszor probaltam elaltatni a kisagyban, de nem ment, aztan egyszer csak 6 honapos koraban letettem es elaludt, azota elfogadja.
Nappali alvasok mai napig csak az adamo hintaban mennek, de ejszaka mar legalabb az agyban, fel siker.
De persze szokott meg kelni, egyszer-ketszer, akkor gyorsan cicizik, aztan vissza, cumival elalszik.
4 hónapos koráig öbölben aludt mellettem és ha elaludt, mindig leválasztottam, illetve nem igazán hagytam komfortcicizni, inkább cumit dugtam a szájába.
Sosem volt túl sok tejem, végül miután elkezdtük a hozzátáplálást, 7 hónapos kora körül leválaszttotta magát.
Ha nem megy a kiságy, ne erőltesd, keressetek más megoldást átmenetileg, aztán majd újra próbálkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!