Nem lesz túl meleg?
Sziasztok!
Éppen ma filóztam azon, hogy vajon mi is az ideális hőmérséklet a babának alváshoz/ébrenlét alatt stb. Arra jutottam, hogy nálunk baromi meleg lesz neki. Panelban lakunk, viszont sajnos nem.esett át a társasház fűtés felújításon, így szabályzó nincs a radiátorokon, általában stabilan 25-26fok körül van bent. Nekem kifejezetten meleg, így ki szoktam néha nyitni az ablakot, hogy lehűljön a lakás.
Nyáron kegyetlen, van bent vagy 28-30fok, a férjem nem.bírja a klímát, így nincs, csak ventillátor.
Nem lesz baj télen, ha néha kinyitom az ablakot rá?(januári baba)
Illetve nyáron ilyen esetben ki hogyan oldja meg a hűtést?
Mindig ott tartsd nyitva az ablakot ahol épp nincs ott a kicsi.
Altatás előtt meg szellőztess a szobában.
De, a nyar az borzaszto lesz, nekunk is az volt, amig nem volt klimank.
30 fok gyakran volt nalunk is bent, a gyerek ezerszer felkelt ejszaka ilyen melegben. Ha mar lement olyan 25-re nyaron, akkor aludt.
Nagyon semmit nem tudtunk tenni, gyakran furdettuk sima vizben meg volt ventilator, de nyilvan halottnak a csok.
Most az, hogy telen van bent 25 fok, teljesen kibirhato (mar aki ehhez van szokva, annak 😅) nem problema, csak nem kell annyira beoltoztetni. En mindig a babat figyeltem, eleg egyertelmuen jelezte, ha valami kenyelmetlen neki.
Csináltassatok klímát, nem kell a férjednek alatta ülni míg megy.Nekünk a nagyszobába van, a férjem egyáltalán nem bírja.Lehűtjük a szobát,és kikapcsoljuk,utána bejöhet.(meg ha a férjed munkába jár,akkor a nap nagy részében nincs ott, de nektek azért a babával nem kellene megfőni,mert gondold el,hogy a hőségriadóban, ki sem tudtok menni)
Semmi baja nem lesz a babának, ha kinyitod télen az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!