Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek úgy aludt el a gyerek,...

Akinek úgy aludt el a gyerek, hogy mellé kellett feküdni, végül hogyan és mikor sikerült erről leszoktatni?

Figyelt kérdés

Kisfiam 17 hónapos, úgy alszik el, ha melléfekszem este. Átlagosan 15-20 perc mire elalszik, de rosszabb napokon akár 30-40 perc is lehet.

Akinek hasonlóan aludt el a gyerek, mikor és hogyan szokott le róla? Vagy ti szoktattátok le?

Próbáltam, hogy mondjuk kimegyek pl.zsebkendőért, vagy wc-re, de nagyon hamar üvöltés lesz belőle, ha nem megyek vissza.

2023. nov. 8. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

4.5 éves a fiam, 2 éves a lányom.

Mind a ketten így alszanak el a mai napig 🤷‍♀️

Hidd el, nem fog 20évesen is melléd bújni. Addig meg élvezd ki, míg teheted. Ezek az idők nem jönnek vissza.

2023. nov. 9. 06:42
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Ebbe mi a nem jó? Imádom azokat a perceket amikor össze üljünk, cicizik, mesélek neki es6nellettem alszik el. Meg nyugtat, jot tesz nekünk.
2023. nov. 9. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
2 éves volt, amikor született a kistesója, akkor váltottunk a mellébújós-fekvős altatásból arra, hogy az ágya mellett babzsákon ülve simogatom, fogom a kezét, énekelek, mikor mi, és így közben a kicsi is tud nyugodtan cicizgetve aludni. Ha nem született volna testvére, még most is így altatnám, 3 éves múlt. Majd eljön az idő, amikor már nem igényli, de olyan kicsi még...
2023. nov. 9. 10:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hol olvasta bárki, hogy nekem ez rossz, vagy hogy nem szeretem, vagy hogy nekem ez teher. Szimplán érdekelt, kinél hogyan alakult. A nagyobbik gyerek nem igényelte. Őt lefektettem mese után, puszi, és kész. Néha vissza kellett mennem betakarni, vagy ivott, de alapvetően nem igényelte, hogy ott legyek.

Amikor kimentem mellőle, nem azért volt, hogy tanuljon meg egyedül aludni. Csak mondjuk tényleg kellett zsebkendő, és megvártam kíváncsiságból, mikor szól. Hát elég hamar. :D

Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy ez meddig van így egy kicsi gyereknél.

2023. nov. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!