Hogyan altatjátok a 1-2-3-4-5-6 hónapos babáitokat?
Szoktam az oldalon olvasgatni és felmerült bennem a kérdés hogy ti hogyan altattok?
Mi mindig úgy alszunk hogy fürdés cici, és 99%-ban elalszik rajta és úgy megy a kiságyba.
12-es, te elhanyagoltad a gyereked. Remélem, mikor öreg, és magatehetetlen leszel, majd beraknak egy szobàba, ès nem mennek be hozzàd, akarhogy is üvöltesz. A magadfajtàk megerdemlik a leglepràbb öregotthonokat.
Èn mindig mellen altattam a gyerekem. Nem azèrt csinàltam, hogy üvöltessem. Egy kisbabànak, kisgyereknek nem kell tudnia egyedül elaludni.
13 as nyugodtan szornyedj el en mindossze par napig szoptattam a gyereket aztan tapszert kapott. volt tejem viszont a szoptatast kellemetlennek es gusztustalannak talaltam ezert hagytam abba, mert ugy ereztem magam mint egy tejelo tehen. igaz nem is lett ures tejeszacsko a mellem meg idosebb koromra sem.
Ja a gyerek 3 kg felett szuletett es kutya baja nem volt a tapszerektol.
Hahhh az enyém már szülés előtt fiatalon is üres tejeszacskóra hajazott. Xd
Igaz, nem igaz amit írsz az érzelmi intelligenciád a béka segge alatt hever, de még az értelmi sincs magadon azok alapján amiket írsz.
#12: 30-40 éve sok mindent javasoltak, amitől ma már égnek áll az ember haja, na meg van olyan is, amit érdemes megfontolni. Ezt a saját szüleimen, anyósomon látom. Igen, akkor javasolták azt, hogy hadd sírja ki magát, aztán megtanulja a kölök, hol a helye. Ebben annyi igazság van, hogy egy idő után tényleg megtanulja, csak milyen áron. Egy 6 hónap alatti baba okkal sír és nem azért, mert el van kényeztetve, zsarolni akar vagy hasonló. Jelez, hogy valami nem jó, a szülő meg vagy megpróbál neki segíteni vagy hagyja, hadd ordítson. Véleményem szerint a másik véglet sem jó, amikor minden nyikkanásra felkapják, mert olyankor van, hogy magától vagy kis segítséggel (pl. dobolás a háton) visszaaludna, de ezt a szülőnek kell kitapasztalnia.
Nálunk a sírni hagyás azért sem működne, mert kibukja a maradék tejet is a gyomrából (reflux szélgörccsel tarkítva). Egy vigasztalhatatlannak tűnő gyereknél elhiszem, hogy csábító megoldásnak tűnik. Családon belül hallom is én eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!