Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben altatjátok 6 hónapos...

Miben altatjátok 6 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
Mi nem tehetjük meg hogy 26 fok legyen a szobában.De már forog és mászkál álmában,mindig kimászik a takaró alól.Hálózsák vagy pléd?Mi vált be nektek?
2011. márc. 28. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért is kellne 26 fok? Egyébként is egészségtelen, a felnőtt és a gyerek is jobbat alszik, ha nincs hőség, éjszakára bőven elég a 18-20 fok...

Ha kimászik a takaró alól, adj rá egy nem túl vastag hálózsákot (alá a pelus, hosszú ujjas body) vagy tűrd a takarója két oldalát a matrac és a kiságy rácsa közé! Így nem tudja majd lerúgni.

2011. márc. 28. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Hálózsák, de én még szoktam plédet is tenni rá mert nem vastag a hálózsákunk. Ezt Te majd érzed, mondjuk az én babám sírt éjjel többször felkelt mire rájöttem hogy fázott, és azóta takarom pluszba.
2011. márc. 28. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk kb. 21 fok van éjjel.

Kislányom egy vastagabb hálózsákban alszik. Ő is össze-vissza pörög-forog, nem lehet betakarni, mert leszedi magáról vagy ami rosszabb, a fejére húzza...

2011. márc. 28. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

hálózsák+takaró

18fokban alszunk.

2011. márc. 28. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam vastagabb hálózsákban alszik. Takarót nem merek használni, nehogy a fejére húzza. Raádásul volt már olyan, mikor nem volt rajta a hálózsák, hogy beleakadt a lába két rács közé.. Ő kb. 21-22 fokban alszik.
2011. márc. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!