9 éves gyerek sajat szobaba szoktatasa?
Sziasztok,
Kislanyom 9 eves elmult.
Eleg kacifantos volt az alvas, a vege az lett, hogy evek ota velunk alszik el es vagy marad egesz ejjelre vagy atvisszuk a szobajaba, miutan elaludt.
(Korabban volt, hogy a szobajaban aludt
Mindig vele voltunk, amig elaludt.
Ritkan ebredt ejjel.)
Most tobb, mint egy hete visszaalltunk arra, hogy a sajat szobajaban aludjon el este, ott vagyunk vele, amig elalszik.
Viszont minden ejjel 1-2 kozott felebredt.
Talalkozott valaki ilyesmivel?
Esetleg valami jo otlet a helyzetre?
Koszonom a segito hozzaszolasokat😊
Nekem is vannak olyan időszakaim, hogy mindig felébredek éjszaka nagyjából ugyanabban az időben. Nincs ebben semmi különös, majd megszűnik, legkésőbb a sulikezdéssel, ahogy más is írta.
"Most kovetkezetesek vagyunk, nem alhat velunk, nem johet at ejszaka." - nagyon jó, ezt csináljátok. 9 éves, nem kisbaba, meg kell szoknia a saját szobában alvást.
Eppen azt mondtam, hogy szerintem NINCS osszefugges a vallas es az alvas kozott😀
Mindsnkinek koszi a valaszt.🙃
"NINCS osszefugges a vallas es az alvas kozott😀"
Valóban nincs!
Egyedül a hit az, ami igazán számít. Az igaz Istenhit. Mert semmilyen vallás nem véd meg semmitől.
Imádkozzatok rendszeresen és közösen!
Amúgy még az is az eszembe jutott, hogy nincs-e valamilyen régi tárgy, örökölt dolog vagy negatív energiákat hordozó ezoterikus cucc a kislány szobájában, mert azoktól meg kellene szabadulni...
Továbbá egy alapos kivizsgálás sem ártana, mert lehet simán egészségügyi oka, vitaminhiány, hormonprobléma stb a nyugtalan alvás oka továbbá valamiféle káros kisugárzás (pl. mobiltelefon, wi-fi, monitor stb) az ágy közelében és ez esetben pedig nem ártana shungit beszerzése illetve az elektronikus kütyük eltávolítása a hálószobából, gyerekszobából.
További ötlet még az ágy máshova áthelyezése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!