Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Pont fürdés előtt alszik el,...

Pont fürdés előtt alszik el, költsem fel? Tolódik az egész rutin, éjszaka kukorékolni fog.

Figyelt kérdés
1 hónapos baba. Felkeltenétek? Órák óta nyűgös, sír, nem tud elaludni, minden baja van. Akkor alszik el amikor nem kellene...

2023. máj. 5. 18:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja ha nem fürdik. 1-2 hónaposan csomószor csinálta a mi babánk is, hogy fürdés előtt 10-20-30 perccel bealudt.

Soha, meg sem fordult a fejemben felébreszteni, az ő idegrendszere tudja, hogy van szüksége alvásra.

A védőnőnek is lelkesen bólogattam amikor mondta, hogy napközben ébresszem 3 óránként, aztán hagytam, had aludjon.

Általában 3 és fél órákat aludt, utána felébredt magától.

Most 3 hónapos és úgy nagyjából körvonalazódik valami minta a napjainkban. Ami a tuti, a reggel 7 körüli ébredés és az este 7 és 8 közötti fürdés, 9-ig elalvás, hajnali 3 órás ébredés.

De napközben vagy alszik 2-5 kicsit (40 perc és 1,5 óra között), vagy nem. Vagy lehúz egyben 4,5 órát délelőtt és max a babakocsiban bóbiskol.

De tegnap pl 19:06-kor ahogy leraktam, hogy indítsak neki vizet, bealudt. 40 percet aludt, közben mi leültünk a férjemmel vacsorázni, s mivel nagyon éber volt a tökmag 20:15 után pár perccel került kádba, ott vidáman elökörködött vagy 25 percet és 9 körül került ágyba. Semmi nem történt, 3-kor ugyanúgy szólt a hasa, hogy éhes :)

2023. máj. 6. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!