Később nehezebb lesz?
2,5 hónapos a lányom. Lassan 1 hónapja velünk, közöttünk alszik. Legelsőnek amikor át tettem, megszólalt éjszaka tévesen a légzésfigyelő.. nagyon megijedtünk, az ágya a mi ágyunk mellett van. De így érzem biztonságosnak… Amikor már eltelt 1 hét és megint az ágyába akartam tenni, nagyon taknyos lett folyamatosan szívnom kellett az orrát, félre nyelt megint ezt gondoltam a biztonságosnak ha mellettem van.. és azóta így van. Első baba, előző terhességemnél elvetéltem ami nagyon mély nyomot hagyott bennem. Nagyon “frászos “ vagyok félek mindentől. Ha esetleg másnál is volt így, mikor nyugodtatok meg és altattátok az ágyában?
Most nem arra vagyok kíváncsi hogy ti alapból ott altattátok… persze mindent elolvasok szívesen csak legföképp ez édekelne hogy volt e más is ilyen helyzetben… ?! Bocsi, ha hosszú lett
Kisfiam mellettem aludt ugyan így ez miatt..
2 éves mégátvándorol és bebujik közénk és egyszobába van az ágya a miénkkel különben senki sem alszik..
Próbálkozz átszoktatni a saját ágyába. :)mégnem.késő
Mostmár hónapok óta próbálom beszoktatni az ágyába de max ha elalvás után berakjuk akkor kb 3 4 órát van benne
Mi sem így terveztük egész jól is ment kb másfél hónapos koráig a saját ágyában alvás. Most lehet hülye vagyok, de légzés figyelőt nem szeretnék… nagyon megijesztett a múltkori. Annyira bepánikoltunk, hogy ki kaptuk a lányom az ágyból és kb fel ráztuk.. olyan mélyen aludt hogy alig kelt fel.
Éjjel meg mindig felriadok, hogy minden rendben e vele folyamatosan nezem a mellkasat hogy veszi a levegôt.. erről a pánikról nagyon gyorsan le szeretnék szokni mert megőrít🫣
Ezt a bölcsős dolgot kipróbálom, köszi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!