3 hetes baba nem akar aludni, állandóan enne, ez normális?
Figyelt kérdés
3 hetes a babám, már 3 órája nem akar aludni. Állandóan enne, keresi a cicit. Sajnos nem szoptatok, fejem neki a tejcsit illetve tápszeres kiegészítést kap. Ha nyugodtabb pillanata van az a mellkasomon. Nyugtalanul alszik. Szerintetek ez növekedési ugrás?2023. ápr. 25. 15:42
11/13 anonim 

válasza:

De jó!
Az nagyon kellemetlen téma
Nekem egyszer kapott kényszerből üvegből fejt tejet
2 hét kínlódás volt.
5.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez nagyon jól esett! Eddig konkrétan nagyon rossz anyának éreztem magam, de ez annyira jól esett. Köszönöm tényleg.
2023. ápr. 26. 16:03
13/13 anonim 

válasza:

De jó, hogy megpróbáltad és sikerült!! Azt gondolom nagyon jól csinálod és tök jó, hogy nem adtad fel! Csak így tovább!!🙂 Hajrá!💪 Szorítok!
7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!