3 hetes baba tapasztalatok?
Holnap lesz 3 hetes a lányom. Első baba, írnátok tapasztalatokat hogy kinek milyen volt ez az időszak?
Sírós, lehet a pocija fáj de kaki van normálisan. De az is lehet hogy az idő miatt, alig alszik nagyon sokat van fent. Kb naponta 2 olyan alvás van ami 3-4 órás, amúgy 5-10 percenként kel fel és 1-2 óra múlva tud vissza aludni pár percre
Teljesen atlagos babad van.
Az eszik - alszik baba ritka mint a feher hollo.
Az enyem az elso 3 honapot vegigsirta ha le mertem rakni a kezembol, ejjel meg vegig uvoltott a hasfajas miatt.
Kizarolagosan szoptattam.
3 hetesen meg 20 orat cicizett, akkor nem sirt csak.
Ja az alvas... hat orulhetek ha napi 3 - szor 20 percet aludt ujszulott koratol.
Kesobb ez 2-szer 30 percre csokkent, de ezt is csak babakocsiban.
Most 7 eves, es SOKKAL nehezebb mint a babakor.
Ez ilyen...
Az én fiam az a tankönyvi eszik-alszik baba volt ennyi idősen. Aludt, nézelődött, evett, nézelődött, aludt. Nagyjából ebből álltak az első hetek.
Mondjuk ő később is nyugodt baba volt/maradt. Most 9 hónapos. Csak akkor sír, ha valami baj van, elesik, beüti valamijét, vagy persze ha elhagyom a szobát, amiben tartózkodunk. 🤣
Na a lányom pont az ellentéte volt. Ő az elejétől kezdve sírós volt. Fájt a hasa, mindenre érzékeny volt. Szinte az utcán éltünk az első pár hónapban, mert folyamatosan babakocsizni kellett vele, mert csak akkor nem sírt. Durva volt.
Engem mindenki fenyegetett a 3 hetes növekedési ugrás borzalmaival. De csak annyi volt, hogy tényleg többszőr akart cicin lenni, de kb 3-4 nap alatt felszaporította a tejem és ennyi volt. Abban a pár napban volt, hogy 40 perceket aludt és 1,5-2 órákat volt fenn.
De nagyon szerette ha mondókáztam, énekeltem neki, vagy ha mozgásos tornázós mondókákat mondtam neki, meg amikor zenére lötyögtünk a szobában fel-alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!