1/12 anonim válasza:
Az én babám nem szerette, kb. egy hétig próbálgattam, de csak sírt benne. A takarót sem szereti, mindig lerúgja a mai napig.
2/12 anonim válasza:
Soha. A pólya elavult dolog, a babának testközelség kell, amit a pólya akadályoz.
3/12 anonim válasza:
Parszor kiprobaltuk, de nem szerette egyik gyerekem sem, es azota olvastam, hogy nem jo, hogy a moro-reflex ellen hat.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem jött be a pólya, egyik gyereknél sem használtam.
7/12 anonim válasza:
Klasszikus pólyát nem, de takaróba bepólyáztam a gyerekeim,. Kb 7-8 hetes korukig szerették, kb 10 mp alatt elaludtak így. Nappal a rövid alváshoz használtam, éjjelre meg hálózsákot.
8/12 anonim válasza:
Altatáshoz használtam egy időben textil pelust pólyának. Amint elaludt, bontottam is kifelé. Ha tudott volna szopni, cicin altattam volna.
9/12 anonim válasza:
Az első néhány hétben mellettem aludt el. Pólyán altattam (nem a klasszikus sok madzagos van) és így raktam be a kiságyba. Az első nap még próbáltam belecsomagolni, mert a kórházban is pólyázták, de itthon már nem tűrte.
10/12 anonim válasza:
4 hónapos koráig kb. Miután forogni kezdett leszoktattuk róla.
Nem volt elhanyagolva a gyerek, csak az utolsó előtti alváshoz használtuk, mert a kezével hadonászva felébresztette magát, pólyával meg aludt.
Amúgy hordoztam napközben. Mi szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!