Meddig használtátok a babafészket?
Figyelt kérdés
Nyilván aki nem használt, ne válaszoljon. :)
Azok válasza érdekel, akik használták.
2022. jún. 21. 20:51
1/9 anonim válasza:
A normál méretűt 1 hónapos koráig.
Az XXL méretűt 8 hónapos koráig használtuk.
Érdemes az XXL-t venni, mert a normál nagyon picike.
2/9 anonim válasza:
Nálunk 11 hetes az úrfi és még simán a normál méretet használjuk, most kezd kicsi lenni, nyilván attól is függ melyik baba hány cm szuletett és hogyan nyúlik, én fiam elég későn kezdett nyúlni, sokáig stabil 55 cm volt
3/9 anonim válasza:
Elég sokáig. Kb 16 hónapos korában hagyta el. Addig csak úgy volt hajlandó elaludni, ha a kiságyban volt.
4/9 anonim válasza:
Már elmúlt másfél éves de még a babaöbölben alszik mellettünk amiben benne van a babafészek. Nagyon szeret benne aludni, máshogy nem.is alszik el csak ha abba rakjuk bele. Most épp egy nagyobb méretű babaöböl beszerzésén vagyok rajta, mindenkinek praktikus 🙂
5/9 anonim válasza:
Mi ezen a, lepontozni való hogy ki meddig hasznalta????
6/9 anonim válasza:
Mi a normál méretűt használtuk 3,5 hónapig.
Akkor megtanult hasra majd vissza hátra fordulni, onnan zavarta.
7/9 anonim válasza:
Elsőre XL-es méretűt vettem és abban alszik azóta is, nemrég volt 2 éves. Pár hónapja kiegészült egy párnával, de változatlanul csak ez van az ágyában. Takarót, ágyneműt eddig nem fogadott el.
8/9 anonim válasza:
Méretet nem rudok, mert házilag készített darab. 6 hós koráig használtuk, akkor kinőtte.
9/9 anonim válasza:
Sose használtuk, rendes ágyban aludt velem a fiam. Amikor 2 éves lett saját kiságya lett de a mi szobánkban.
Aztán 1 idő után nagyobb ágya is lett (6-7 évesen)
És 9-10 éves kora körül kapott saját szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!