Akinek sírva/üvöltve alszik el a babája, mikor aludt el végre nyugodtan?
Amiről édesanyád beszél az alvástréning. Hagyta hogy álomba sírjátok magatokat. Elég elavult és káros dolog.
Mit próbáltál még a ringatáson kívül?
Én is erre tippelek, hogy tuti álomba sírtuk magunkat(de azt mondja nem így van). Múlthéten náluk voltunk, és már picit panaszkodott a kisfiam, már nyomta is a szájàba a cumit. Èn csak altatáshoz szoktam használni.
Az első 1-2 hónapban elaludt a hasunkon is. Hintaszékben ringatva is.
Volt olyan, hogy szó szerint a lakásban kellett ide-oda cikázni, hogy végre elaludjon
Jelenleg már szerencsére sikerül, hogy állva picit ringatom, majd leülök, és úgy folytatom. Ha elaludt még picit a kezemben hagyom, és utána rakom be az ágyába.
Tápszeres lett, így cicin már nem tudom altatni (csak az első 1 hónapban ment néha).
Egy pici babát nem lehet semmihez szokatni🤦 vagy a ringatáshoz hozzászokik de a rajtad alváshoz nem? 🤦🤦
Mióta van ez? Lehet valami kínozza. Fog pl. Próbáld a fehér zajt. Nálunk volt olyan fogzásnál hogy szoptatva, ringatva és fehér zajjal aludt csak el
Istenem ezek a tanacsok...rakja le es hagyja szenvedni,sirja alomba magat a gyerek.
Ne ringassa mert az rossz,hat eszem megall.
Kerdezo,ne itt kerjel tanacsot szerintem a babadhoz.
Ki kell tapasztalni nektek hogy a legjobb...
Semmikeppen sem az lesz a megoldas,hogy lerakod es hagyod sirni amig el nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!