A 7 hónapos babámat altathatom nyugodtan oldalra fektetve?
Mikor egész pici volt aludt oldalra fektetve. Azután háton aludt, mióta megtanult megfordulni éjszaka hasra fekszik vagy egyik oldalára, úgy vettem észre, hogy amikor oldalra fekszik sokkal nyugodtabban alszik és nem fordul hasra olyan sűrűn.
Kipróbáltam nappal, hogy az ölömből egyenesen az oldalára fektetem és sokkal jobban aludt. Hagyhatom így éjszaka is vagy nem ajánlott? Ha háton alszik mostanában sűrűn felkel éjszaka,ha hason vagy oldalt fekszik reggelig alszik. Amikor háton alszik emelgeti a lábát és forgatja a fejét egyik oldalról a másikra. Régebben nyugodtan aludt a hátán.
Simán.
Amúgy sem tudod megakadályozni, hogy forduljon álmában. Nálunk attól a pillanattól fogva, hogy el tudott fordulni, mindig oldalt vagy hason alszik magától. Semmi baja sincsen miatta.
Komolyan, miért kéne tenni az ellen valamit, hogy egy gyerek jól aludjon?
Onnantól, hogy forogni tud úgyis úgy alszik, ahogy neki a legjobb
Nincs azzal semmi baj, csak még az elején nem nagyon forditotta oldalra a fejét és az orra néha lefele nézett, azóta megtanulta, sokkal jobban alszik oldalra fektetve vagy hason, csak ugye a nagykönyvben a háton altatás szerepel mint a legbiztonságosabb ezért szerettem volna tudni.
Köszi a válaszokért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!