Esetleg más módszer az altatáshoz?
Figyelt kérdés
Kislányom 16hónapos.eddig sem volt leányálom az altatás,de mostanában hajaj....mindent is kipróbáltam már,de csak úgy alszik el ha kézbe ringatom és nem ám lágyan ide-oda.nemelég,hogy a popsi se könnyű már van,hogy 15-20percig igy ringatom mellette dúdolok és még a popsit is paskolom.Próbáltam már mellé fekszem a babakocsit,hátha nemelég fáradt az időt húzni azt is ha túl fáradt és két alvást igyekeztem tartani,gondoltam lehet már csak egyszer akar aludni.Na szóval ez ilyen átállás lehet+életkori sajátosság vagy csak szimplán ezt így kell elfogadnom és majd alakul...De néha már annyira ringatom,hogy még a fogam is összevan szorítva mert nehéz és félek egyszer kirepül a kezemből🙈2023. márc. 25. 21:12
11/13 anonim válasza:
Fegerzajt (pink noise verziojat, pl. oceanzugas) probaltad? Nalunk nagyon bejott.
12/13 anonim válasza:
Én fittlabdán ringatom a fiamat és őt se tudtuk még lehozni sajnos a ringatásról. Nem jó sajnos a gerincnek az se. Most nem próbalkozunk, mert most született a kisebbik, de nyáron már nem fogjuk ringatni.
13/13 anonim válasza:
"nekem hajlandó aludni senki másnak még apukájának sem,amit ha bevallok irtó jól esik,de fárasztó is"
Engem boldoggá tett, amikor az apukájával hancúroztak, játszottak, ölelték egymást, amikor együtt aludtak el a kanapén.
Amúgy meg ez is csak átmeneti, mint a többi. Nem vagy egyedül.Élvezd ki minden kellemes és fárasztó percét is, mert pillanatok alatt felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!