Másnak is ilyen keveset alszik 6 hónap körüli babája?
Figyelt kérdés
Babám ma 6 hónapos. Napkozben mar egy ideje 3x alszik rövidet, 30 max 45 perceket. Szegenykem látom hogy többet igényelne de az istenért nem tudom kitolni hosszabbra az alvasokat, nem lehet vissza altatni. Babakocsiban is fél ora, kiságyban is annyi. Napkozben nagyon nehezen is alszik el. Éjszakák is többnyire katasztrófa. Másnak is ilyen rossz alvo a babája? Mit tudnék tenni hogy ne legyen egesz nap nyugos a faradtsagtol?2023. márc. 21. 11:57
11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom utolsó!
Igen sajnos az a gond hogy kevés neki a nappali alvas de sehogy se tudom vissza altatni a rövid alvasokbol, pedig van cumija is. Az altatas is azért problémás napkozben mert mar túl van fáradva nem tud kikapcsolni, hiába próbálok segíteni neki. Már 1 vagy masfel ora ébrenlét után nyűgös és fáradt. Jóformán egesz nap ásít és dorzsoli a szemeit, marja a fülét. De olyankor még nem tudom letenni aludni. Viszont ha megvarom a 2, 2,5 óra ebrenletet utána is nagyon nehezen alszik el, ha elalszik. Ezért vagyok tanácstalan.
2023. márc. 21. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!