Másnak is ilyen keveset alszik a 9-10 hónapos babája?
Nekem így alszanak ( 10 hónaposak, ikrek): Este 8-fél 9 körül elalszanak, Éjfél előtt kis mocorgás az egyiknél, simi, tea, vagy víz, és alszik tovább. Fél óra múlva ugyanez a másiknál. 3-4 körül megint egy kis nyügi, mocorgás, ki se veszem, ha nem muszáj, ált. bejön. 5-6 között szopcsi, 7-kor ébredés, 10-10.30 körül alvás, fél 12-dél körülig, majd fél 3-3 körül megint egy órát kb.
És amikor itt olvasom, hogy leteszi este 9-kor és reggel 7-ig meg se moccan a gyerek, de jó nekik! Ha ezt összeadom, anynira nem ekvés, de a sokszori ébredés miatt én is gondoltam hogy nem jó alvók ezek szerint, de akkor nem vagyok egyedül.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszoló:úgy látom a mi gyerkőceink szinte teljesen egyformán alszanak.
Már gondolkodtam azon is, hogy kihúzzuk ebedig, hátha ha csak ebéd után teszem le, akkor nagyobbat alszik. Viszont meg úgy gondolom, hogy ennyi idősen kell még a napi 2X alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!