Miben alszik a babátok?
3-as vagyok:
Itt az a mániája sok mindenkinek, hogyha nem egy ujjatlan bodyban alszik a 19 fokos lakásban, akkor ,,magyar módra megfőzöm" a gyereket :D Ezt már többször megkaptam más kérdések alatt, ha véletlenül egy réteggel többet adtam volna a gyerekemre, mint a többiek, vagy a mi lakásunkban (távhő, nem tudom szabályozni) több fok van, mint az ,,egészséges" 20 fok, már jött a lepontozás... mindenesetre a leírtakban alszik jól a gyerekem, próbálgattuk kevesebb-több rétegben, így vált be.
Tipegő hálózsákhoz meg annyit szólnék hozzá, hogy én marketplace-en nézelődtem, sokan varrnak otthon egyedileg és ott hirdetik, sokkal olcsóbban, mint pl. egy Cseppke hálózsák. Akivel én varrattam, kérésre küldött képet is, ezer féle mintából lehetett választani, érdemes körbenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!