Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miben alszik a babátok?

Miben alszik a babátok?

Figyelt kérdés
11 hónapos gyerkőc a szobájában 21-22 fok körül van a hőmérséklet. Kinek miben alszik a babája? Egy rugdalozo van csak rajta es ha elaludt betakarom. De par perc mulva feszkelodni kezd és már rugja is le magáról. Ugyanez van hajnalban is. Lehetséges hogy melege van alatta? Hallottam már hogy kevés a ruha rajta. 🤷🏼‍♀️ Alapjáraton éjszaka nem kel rég óta akkor sem ha kitakarózik. Hálózsákot nem szerette.

2023. febr. 28. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

3-as vagyok:

Itt az a mániája sok mindenkinek, hogyha nem egy ujjatlan bodyban alszik a 19 fokos lakásban, akkor ,,magyar módra megfőzöm" a gyereket :D Ezt már többször megkaptam más kérdések alatt, ha véletlenül egy réteggel többet adtam volna a gyerekemre, mint a többiek, vagy a mi lakásunkban (távhő, nem tudom szabályozni) több fok van, mint az ,,egészséges" 20 fok, már jött a lepontozás... mindenesetre a leírtakban alszik jól a gyerekem, próbálgattuk kevesebb-több rétegben, így vált be.

Tipegő hálózsákhoz meg annyit szólnék hozzá, hogy én marketplace-en nézelődtem, sokan varrnak otthon egyedileg és ott hirdetik, sokkal olcsóbban, mint pl. egy Cseppke hálózsák. Akivel én varrattam, kérésre küldött képet is, ezer féle mintából lehetett választani, érdemes körbenézni.

2023. márc. 1. 14:04
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Igazàból egy ilyen kettyós szuperanyu sem tudná megmondani, hogy mitől egészségtelen a 22 fok és mitől egészséges a 19. Nincs egy önálló gondolatuk se
2023. márc. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!