Hogyan sikerült a kiságyba szoktatni nappali alvásra a babátokat? Milyen idős volt akkor, hogyan aludt előtte?
Nappalra könnyű volt. A nagyot 3 hónapos kora környékén szoktattam a kiságyba nappali alvásra, előzőleg karban/cicin elaludt és utána magam mellé a kanapéra raktam babafészekbe. Először a fészket raktam a kiságyba, pár nappal később fészek nélkül. 2-3 nap alatt beleszokott simán.
A kicsi most 3 hónapos, ugyanúgy karban/cicin alszik el, de még ha csak a gondolat megfogalmazódik bennem, hogy esetleg letegyem, akkor már felébred, szóval esetében még ötletem sincs :D Pedig sokat van ő is a babafészekben. Cserébe ő meg éjszaka a saját ágyában alszik, ellentétben a nővérével, aki még most is átjön közénk éjszakára (és eleve csak 1,5-2 éves kora körül sikerült rávenni, hogy a saját ágyában aludjon el, hogy legalább az este egy részét ott töltse, amikor már terhes voltam a kicsivel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!