A szoptatva altatás jó lehet de nálunk az evés után volt a játékidő és utána az alvás de akkor megcserélem! Köszi a tippet.:)
2023. jan. 6. 10:42
12/19 anonim válasza:
Az én fiam se sírt még soha altatáskor. Néha van hogy kicsit nyekereg, így tiltakozva hogy nézelődni inkább mint aludna, de kb 10 másodperc alatt feladja, mert túl kényelmes neki az altatás :)
Ringatom amíg ellazul, közben a szokásos 2 altató dalt eléneklem neki, kap jó ejt puszit és rakom is be az ágyába. Cumit kap és magától elalszik . 3 hónapos , az elejétől így altatom.
2023. jan. 6. 12:18
13/19 anonim válasza:
minden altatásnál vagy csak egyszer-egyszer? hányszor altatod napközben? lehet nem álmos és elhagyna egy alvást már.
2023. jan. 6. 12:28
14/19 anonim válasza:
Mindig megszoptattam,aztán már úgy engedte el a mellemet,hogy aludt. Sose altattam.
2023. jan. 6. 12:38
15/19 anonim válasza:
Olvass utána, alvás borulás néven, tipikus 4 hónapos tünet. Kisfiam is produkálta. Ilyenkor tudsz neki alvási rutint változtatni, és olyat válassz, amit mondjuk, 2 évesen és/vagy 15 kilosan is bírni fogsz. Mert hamarosan jön a következő kérdés hogy már nem bírod kézben altatni, mit csinálj?!
2023. jan. 6. 12:52
16/19 anonim válasza:
A szoptatva altatás jó lehet de nálunk az evés után volt a játékidő és utána az alvás de akkor megcserélem! Köszi a tippet.:)
Ha megcseréled akkor kb 90%, hogy egy éjszaka 5-8 alkalommal fog kelni kicsit szopizni.
2023. jan. 6. 13:19
17/19 anonim válasza:
Szerencsere a gyerekeim sosem orditottao altatas alatt...ha elkezdtek dorzsolni a szemuket,mar tudtam,hogy almosak es vittem oket aludni.altapaban 10-15 perc alatt elaludtak.
2023. jan. 6. 14:11
18/19 anonim válasza:
Mennyi ideig van ébren altatás előtt?
Lehet h túl korán akarod lerakni de az is lehet h túl késön
2023. jan. 6. 16:19
19/19 anonim válasza:
Én kezdettől cicin altattam, de így is volt egy fázis, valamikor fél éves kora előtt, mikor mindig sírva aludt el. Aztán elmúlt, néha-néha fordul elő, hogy nem tud lenyugodni a cicin se és akkor lesz sírás a vége. Meg egyre gyakoribb, hogy elengedi, hasra fordul az ölemben és úgy alszik el. Ha az a baj, hogy csak mászna és mászna, nem tud megállni, akkor pedig a hordozó segít, abban megnyugszik és elalszik, vagy fél óra hodozózás után le akar szállni és akkor már elalszik a cicin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!