Mostanában miért nem nagyon akar nálam elaludni a
kislányom?
Figyelt kérdés
27 éves apuka vagyok és jelenleg a kislányom 2 éves ( 26 hónapos).
Mostanában nagyon ritka mikor elalszik nálam. Volt egy idő 1 és 2 éve között volt , hogy csak nálam aludt el. Úgy altattam , hogy vagy a vállamon feküdt a pici feje vagy pedig a karomban ringattam. Akkoriban az anyja eléggé lusta volt ahhoz hogy felkelljen az ágyból és úgy altassa el. Mindig az ágyban feküdt és a hasára fektetve akarta elaltatni de nála meg folyton sírt. Így altattam el mindig én több hónapon keresztül. Majd eljött az az idő mikor az anyja képes volt arra , hogy kikelljen az ágyból és állva altassa el. Idő volt mikor hozzá szokott a kislányom de aztán elaludt. Azóta nálam nem is alszik el ha el is alszik nagyon sok időbe telik. Ha az anyjánál is alszik legtöbbször mindig sír, kiabál, hisztizik és kiabálja , hogy apa , apa ! Csak nálam meg nagyon sokáig tartana ha elaludna. Ha hamar el is alszik azért van mert fáradt. Tippeket, tanácsokat légyszives!
Ennyi idosen sok idobe telik az altatas. Az is lehet, hogy sok neki a nappali alvas mennyisege, vagy az ideje nem a legidealisabb. Ebben az esetben korabban lenne erdemes altatni napkozben.
2022. dec. 11. 21:52
2/7 anonim válasza:
Mondd, hogy provokatív troll vagy.
Aki önként mászkálva altat, az nem szuper szülő, hanem egy nagy marha.
2022. dec. 11. 22:15
3/7 anonim válasza:
Undorito ahogy a felesegedrol irsz
2022. dec. 11. 22:51
4/7 anonim válasza:
Jó lenne leszoktatni az altatgatásról.
2022. dec. 12. 07:10
5/7 anonim válasza:
Ne legyél lusta, aztán várd meg míg e l alszik.
2022. dec. 12. 07:56
6/7 anonim válasza:
Ezt, hogy az anyja lusta volt altatni, úgy kell elképzelni, hogy egész nap ő volt a gyerekkel és már hulla volt az altatásra, és hülye lett volna mászkálni vele, meg akarta tanítani, hogy minél kevesebb segítseggel aludjon el? A leíras alapján ezt te k*rtad el. És tényleg piszok gáz, ahogy arról a nőről beszélsz, aki életet adott a szeretett gyermekednek. Nem muszáj szeretnetek egymást, el is válhattok, de alap tiszteletet tanúsítsatok egymás iránt. Az nem lustaság, hogy nem bírsz sétálgatni az x kilós gyerekkel. Lehet, hogy nem voltál ott, de a feleségednek ki kellett hordania, és megszülnie azt a gyermeket, ami nem kevés fizikai teher volt az ő testének.
2022. dec. 12. 09:45
7/7 anonim válasza:
26 hónaposan már nem kéne csinálni ezt az altatásos cirkuszt. Este vacsora, fürdés, mese, jó ejt puszi, hátsimi, kis összebújás és alvás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!