Mit gondoltok arról, hogy zajvédő fülesben altatni a
babát?
Figyelt kérdés
Már persze ha nem szedi le magáról... De ha nem is szednè le, okozhat neki bármi bajt?
29 nm-es lakásban lakunk és ha alszik, szinte wc-re se tudok kimenni, mert mindenre felkel, plusz a parketta is recseg ropog, az meg luxus, hogy 2 órán keresztül akkor csak üljek amíg felkel... Viszont ha fülesben tudna aludni, akkor azalatt csomó mindent megtudnek csinálni...
Idővel megszokja, muszáj lesz, másképp nagyobb korában egyáltalán nem fog aludni.
2022. dec. 6. 17:44
2/11 anonim válasza:
Nem hülyeség, hanem orbitális baromság. A zajhoz kell szoktatni a gyereket.
2022. dec. 6. 17:45
3/11 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy komoly-e a kérdés.
De nyilván nem fog a fején maradni.
2022. dec. 6. 17:45
4/11 anonim válasza:
Pont, hogy szoktatni kéne a zajhoz. Gondolom nem akartok örökké lábujjhegyen járni. Majd hozzászokik.
2022. dec. 6. 18:11
5/11 anonim válasza:
Így van, hozzászokik. Csak jót teszel vele.
2022. dec. 6. 18:17
6/11 anonim válasza:
Nem értem miert kell a normál zajoktól ennyire védeni a piciket! Nyilván nem egy metál koncertre kell elvinni, de neked is sokkal egyszerűbb dolgod lesz, ha környezet zajai nem fogják félelemmel eltölteni és felriasztani. A hasadban telibe kapja a te zajodat a beszédtől kezdve a folyamatos szívvereseden át a bélmozgasod zajait... Csak mi gondoljuk azt, hogy csönd van nekik bent, pedig dehogy!
2022. dec. 6. 19:34
7/11 anonim válasza:
Nekünk ezen a fehérzaj segített, pontosabban a pink noise, telefonról játszottam le, így aludtak el, és ment, ameddig el nem mentem aludni. Kb. 1,5-2 éves kor körül hagytuk el. Mindkét gyerekemmel rengeteget segített, a nappali altatásnál is. Ne legyen brutál hangos, és figyelj rá, hogy ne white noise, hanem pink noise legyen (pl. óceán morajlása), mert a white noiseról megoszlanak a vélemények, a pink noise-ról viszont kifejezetten jók.
2022. dec. 6. 19:38
8/11 anonim válasza:
milyen időközönként ébred fel? mondjuk 35-40 perc alvás után?
2022. dec. 6. 20:10
9/11 anonim válasza:
Azt hittem, te akarod felvenni a fülest :-) Tegnap volt egy nagyon ordítós aktatásunk.
A picinek inkább fehér zajt próbálnék. De ha nem szedi le magáról, próbálhatod a fülest is.
Nagyon jól hangzik a zajhoz szoktatás, de ha a legkisebb neszre fölébred most is, az nyilván kellemetlen, valamit tenni kell. Tkp eddig próbáltad hozzászoktatni a nyikorgó parkettához, nem ment, ez van.
2022. dec. 6. 20:28
10/11 anonim válasza:
7-es vagyok, azt kifelejtettem, hogy a nagyobbik gyerekem enyhe szenzoros, a legkisebb zajra is felebredt picikent, a wc lehuzasanak zajatol annyira megijedt, hogy keservesen sirt, es alig lehetett megnyugtatni. A kicsinel ez nincs, o jobban turte picikent is a zajokat. A nagy mar majdnem 7 eves, kb. 5 eves kora ota mar sokkal kevesbe zavarja, mint korabban, 3 eves koraig viszont 6-8x ebredt atlagosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!