Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit tegyek ha a 11 hónaposom...

Mit tegyek ha a 11 hónaposom nem akar elaludni sem ölben ringatva, sem egyedül sem baba kocsiban tologatva?

Figyelt kérdés
Minden altatásnak sírás a vége, egyedül sír, baba kocsiban folyton fel akar ülni és ha vissza tolom fekvő pozícióba sír, az ölemben pedig forgolódik, 12 kg nehéz 1 órán keresztül ringatni ha folyton mozog. Mit tegyek, mert már nagyon elegem van?!
2022. okt. 1. 12:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%

19-es! Még mindig a stílusoddal van a baj. Lehet pont azért lettél ilyen utálatos és lekezelő, mert a kedves anyukádnak éppen minden fontos volt, csak te nem. Mert hát ugye nem körülötted forgott.

Egyébként mi szórakoztunk jól azon, hogy mennyire felhúztad az orrikádat és próbáltad felmenteni magad a felelősség alól. Te nem jól szórakoztál, az írásodból egyértelműen érezhető volt a felháborodás.

2022. okt. 8. 08:47
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

Örülök, hogy jól szórakoztál, és hogy vénasszony létedre itt osztod az észt, és megvezetsz fiatal anyukákat a káros elképzeléseiddel. Legalábbis próbálsz.

Kár, hogy a szaranyaságra nem kifogás semmi amit írtál. Anyám SOHA nem hagyta magára sírni egyik gyerekét sem. SOHA!

Persze vígasztald magad, hogy akkoriban ez volt. Nem azt mondom, ment a teáztatás, meg a ringatásról való leszoktatás de az az emlős (az ember is az!) aki az utódját magára hagyja, egy evolúciós zsákutca.

Szóval szépen húzd meg magad, mert egy evolúciós zsákutca nekem ne magyarázzon mit hogy kell.

Kezét csókolom néni.

2022. okt. 8. 09:16
 23/30 anonim ***** válasza:
46%
en azt szoktam nezni hogy ki mondja azt amit mond es nem forditva. abszolute nem izgat se a szaranya jelzo sem az osszes zagyvasag amit itt a 75 os IQ del itt osszehordtal. az en eletem koszonom remekul halad es sosem lesz belolem ilyen ostoba nagykepu bugris mint amilyen te vagy. Jo ugralast az utod korul! Most mar ertem mitol van ez a sok ostoba stilustalan kommentelo a forumokon. mert ilyen nevelest kaptatok , nalunk viszont nem a lo nezett be a gyerekszoba ablakan ahol ilyen "nyockeruleti" stilus a divat mert en nem a prolinegyed szulottje voltam mint te es a hozzad hasonlok. na itt ert veget a diskurzus, a kezemet ugyan nem csokolhatnad meg de a cipomrol a sarat lenyalhatnad ha szepen megkernel ra. Nalunk a szimpla cselednek is volt modora nalatok meg a felmenoid meg a szo jelenteset se ismertek. Mitol vagy ugy kiborulva, nem en tehetek rola ha csoro vagy biztosan rossz helyre szulettel? menj vigyazz nehogy lekess a kozmunkarol mert akkor mit eszik az utod, ja vagy meg mindig az anyamellen log? az mas.
2022. okt. 8. 15:00
 24/30 anonim ***** válasza:
Kedves 19 es ebben az orszagban ha van eleg penzed akkor olyan luxus szintu idosek otthonaba fizethetsz be amilyen az igenyeidnek megfelel. itt nem szokas a gyerekre tamaszkodni oregsegedre es elvarni hogy takaritsa utanad a lepedot. Kulturalt orszagokban erre sem szukseg sem igeny nincs. aki nem kivan idosek otthonaban elni kesoi korban az meg tudja fizetni az apolonot, a maganorvost es minden olyan luxust amirol ti ott azon a szerencsetlen Mo on csak almodoztok. es mivel nekem erre telik eszembe sem jutna a gyerekemre tamaszkodni anyagilag. eleg szegyen ha ti ezt csinaljatok. ezek szerint azert szulitek a gyereket hogy legyen aki"rad nyitja az ajtot"? en 35 ev eljottem es remekul megvagyok az anyam nelkul es o is nelkulem. azzal a nyugdijjal ami neki van es a vagyonaval amire en nem vagyok raszorulva siman ki tudja elegiteni minden igenyet. akarcsak en akinek az elmult 35 evben nem volt szuksege arra hogy dolgozzon es megis ugyanannyi vagyonnal rendelkezik mint a ferje aki szegyellte volna magat ha nem tudja megfelelo szinten eltartani a csaladjat. raadasul itt az allam gondoskodik az idosekrol es a fiatalokrol egyarant ez nem csoro Mo ahol vacak tizezrek miatt sirankoznak hogy nem tudjak kifizetni a futest es tuntetni rohangalnak. akinek volt esze mar reg nincs koztetek es mosolyogva figyeli jo messzirol a napi panaszaradatot meg az egymas hergeleset. olyan is csak ott tortenhet meg hogy politikai vitak miatt csaladtagaok baratok ugranak egymasnak "rohadt fideszes, rohadt MSZP s es hasonlok. itt mindenki tudja hogyan kezelje a politikat valoszinuleg azert is mert ez a vilag egyik leggazdagabb orszaga aminek en 30 eve buszke allampolgara vagyok. a magyar allampolgarsagomra sose voltam buszke mert nem volt mire buszkenek lenni. na jo unom hogy olyanoknak magyarazzak aki a bufeszakon is ketszer ismetelt. erre mondta egy magyar mondas "nem erdemes a disznok ele szorni a gyongyot". have a nice day!
2022. okt. 8. 15:12
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Ide figyelj kis hulyem.Honnet veszed egyaltalan hogy vannak gyerekeim?? azt meg vegkeppen honnet hogy vannak unokaim es ha vannak akarom latni oket vagy sem? mi van akkor ha en egyik orszagban elek es (ha van) gyerekem o meg egy masikban. vagy mi van akkor ha a gyerekemnek esze agaban sincs szaporodni?

Nem izgat hogy mennyit keresel, mert az en szamomra akkor is csak egy ostoba osanya vagy akinek annyi esze van mint egy zacsko szeletelt kenyernek.Aztan azon is elgondolkozhatsz hogy egyaltalan van e fogalmad arrol hogy ki vagyok? no, ferfi, esetleg a baratnommel rohogunk korusban rajtad? Mi van ha troll vagyok es eppen az a szorakozasom hogy felhergeljek embereket olyan temakkal amire eppen a legjobban ugranak? Itt most teged, egy masik topikban mondjuk az Orbant gyalazom a harmadikban pedig szurkolok Putinnak hogy nyerje meg a haborut az ukranok ellen? Kicsikem te annyira ostoba vagy hogy a cipodet meg 20 eves korban is anyad kototte meg. Most szedem a kabatomat es elmegyek vizitelni a 3 dedunokamat meg a baratomat akivel eppen sexelni keszulok? en a helyedben elgondolkoznek azon hogy miert is hagyom magam fokozatosan felhergelni valakitol akirol semmit se tudok? Igy szoktak atverni parkeresos oldalakon az emberek egymast mert sok ostoba szemely kiadja magat egy arctalan "venasszonynak". Ps. mi van ha csak szimplan szorakoznak veled fiatal anyuka? megyek mert be kell pelenkazni es elaltatni a nemletezo fiamat akit a regi elvek szerint mar annyira felneveltem hogy most mar be is tolti a 46. evet es meg nem tud egyedul WC re menni. De nagy az isten allatkertje a kerites is eppen most dolt be rajta. ne tord magad a valasszal nem fogom latni. bye bye baby;-))))

2022. okt. 8. 16:21
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Vén banya 🙃 annyira se érdekelsz hogy elolvassam ezt a ékezetek nélküli idehányt trágyát. Szép jó estét.
2022. okt. 8. 18:39
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
26. Barátoddal szexelsz persze. Ilyen vén banyához senkinek nincs gusztusa öregasszony, hiába álmodozol 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 8. 19:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Most akadtam erre a beszelgetesre hat jol egymasnak ugrottak a nezetek. A keresztlanyomat varatlanul korhazba vittek szivinfarktus gyanuval es jelenleg altatjak meg 4 napig. Mivel a mamaja videken el en voltam egyedul elerheto hogy a kisfiat gondozzam nehany napig amig a mama fel tud jonni hozza. A ferje kint dolgozik Strassburgban nem tud hazajonni. Azt hittem talalok valami tippet erre az altatasos dologra de nem sokat tudok hasznalni belole. A pici csak ugy alszik hogy felfekszem a labtartos fotelre ami ket szemelyes szelessegu a jobb oldalam melle gombolyodik olyan szorosan hogy alaposan osszeizzadunk es csak ugy alszik ha simogatom a karjat a polojan keresztul. tegnap mar olyan faradt voltam hogy elaludtunk es szerintem mar vagy 10 perce sirhatott szegeny es nekem olyan volt mintha almodtam volna. Meg 2 nap de szerintem utana 1 hetig fogok aludni. Nem tudom ti hogyan birjatok, de le a kalappal elottetek. A kicsi 4 honapos meg szerencse hogy tapszert kap es eszik rendesen. Szegeny olyan faradtnak latszik, meg egyszer se aludt szerintem tul jol.remelem a nagymama jobban fog tudni banni vele. Ugy sajnalom amikor sir, mert nagyon vekony es gyenge hangja van semmi ero nincs a sirasaban sem. raadasul nem volt semmi gyakorlatom a pelenka csereben az elso alkalommal viz folyt rolam mire lecsereltuk. Viszont aranyos amikor furdik ez az egy amit mind a ketten elvezunk. Ahogy belegondolok nem nagyon mernek vallalni egy babat, sosem lehet biztos az ember mit es mikor csinal jol. Lehet hogy ezt az alvasi nehezseget az edesanyja hianya okozza? Megproblok ugy csinalni mindent ahogy a ferje elmagyarazta de biztosan erzi hogy nem en vagyok az anyukaja.
2022. dec. 22. 03:33
 29/30 A kérdező kommentje:
Az a helyzet a gyermek vállalással, hogy sosem tudom mit csinálok csak csinálom, vannak periódusok, mind más és más, azóta megoldódott a gond, 5 perc alatt elalszik. Le vagyunk nyugodva.
2022. dec. 26. 18:17
 30/30 anonim ***** válasza:
a keresztlanyom hazajott a korhazbol es a picinek mar az is eleg hogy egy szobaban vannak a mamaval. odatettek a kisagyat az agya melle es lehuztak az oldalat. A mama fogja a kezet es simogatja es meg 10 perc se kell es szepen elalszik. Nekem nem fogta a kezemet csak nehany masodpercig aztan ujra forgolodott,.es ami nagyon szivszorongato volt szinte minden alkalomml ugy ebredt fel hogy sirva. Nem nagyon hangosan sirt de konnyes volt a szeme es kedvetlen. Nem volt konnyu fogalmam sincs mernem -e vallalni hosszu tavon. Mi lenne ha rosszul csinalok valamit es baja esik? Mindenert nem lehet felhivni valakit, mert mit gondolnanak rolam milyen anya vagyok?
2023. jan. 1. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!