Mit tennétek? 2 éves kislány csak anyával hajlandó aludni?
Figyelt kérdés
Nemsokára 2 éves dacos kislány anyukája vagyok, a szitu a következő: esti rutin után lefekvés, apa altat(na), de a gyerek utánam üvölt. Én az egy hónapos tesót szoptatom, altatom, vagy pihennék én is mert hulla fáradt vagyok. Átmennétek a nagyhoz mikor ezt a cirkuszt csinálja? Vagy hagyjam apával sírni? Megszakad a szívem, olyan keservesen sír utánam. Meddig tart ez?2022. aug. 27. 20:39
11/11 anonim válasza:
Én értem,hogy részt szeretnél vállalni a kicsi életéből is,csak azt nem fogom fel ésszel,hogy miért rosszabb neki,ha apánál van. Miért hiszi azt sok nő,hogy csak ő számít a gyereknek,apát meg kispadra teszik? A kicsit most még hozzá lehet szoktatni,hogy apukával aludjon és te intézheted a nagyobb dolgait. Elvégre neki is a gyereke,apának is jár a kicsivel töltött idő és a kicsinek is jár az apukája is,nem csak anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!