Hány éves korban vette át nálatok az apa a gyerek rendszeres altatását?
Figyelt kérdés
Azok az esetek érdekelnek természetesen, ahol ez lehetséges volt. Nem alkalmankénti altatásra gondolok, hogy egyszer-egyszer átvette, hanem hogy mondjuk hetente legalább 4 este és éjszaka is. Mennyi idős volt ekkor a gyermek, és hogy viselte, hogy nem az anya altatja? Később volt, hogy ismét az anya vette át az esti fektetést és éjszakai keléseket?2022. aug. 14. 16:09
21/24 anonim válasza:
Ha otthon vagyok, akkor engem akar legtöbbször. Nem fogom feleslegesen kitenni rossz érzésnek 2,5 évesen. Ha nem vagyok otthon simán elalszik apával. Illetve délutáni alvásnál van hogy őt kéri, ha otthon van. Éjszaka bármelyikünk jó. Tudatosan sosem mondtuk ki, hogy ez így lesz. Így alakult. Az meg mindig természetes volt a férjemnek, hogy ő is kel(t) hozzá.
22/24 anonim válasza:
Hát olyan 2 hónaposan kezdtük, hogy legyen egy kis békém is este, főleg mivel 6 hetesen lett hasfájós, aztán voltak azért időszakok mikor csak én voltam jó, vagy a férjem elfoglaltabb volt napközben. Valahol 6-7 hónapos korában nagyon megborult az alvása, és akkorra az éjjeli kialvatlanság meg minden is tetőzött nálam is, akkor ő felajánlotta és végül megállapodtunk hogy váltva visszük az éjszakákat/estéket.
A gyerek nem mutatta jelét hogy ez zavarná, igaz előtte is altatta az apja szóval nem volt neki újdonság.
Bármikor bármennyi időre rábízhatnám az apjára, szerencsére egész kicsi kora óta el tud mindent látni körötte és szeret is vele lenni a gyerek.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, most mennyi idős?
2022. aug. 18. 20:28
24/24 anonim válasza:
22-es vagyok, 10 hónapos. Igaz már hónapok óta szoktatjuk arra is, hogy csak pár percig fogjuk/hurcoljuk, és félálomban tesszük le, ez is közrejátszhat, de olyan nagy és nehéz gyerek, hogy nem bírjuk már fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!