Hány éves korban vette át nálatok az apa a gyerek rendszeres altatását?
Figyelt kérdés
Azok az esetek érdekelnek természetesen, ahol ez lehetséges volt. Nem alkalmankénti altatásra gondolok, hogy egyszer-egyszer átvette, hanem hogy mondjuk hetente legalább 4 este és éjszaka is. Mennyi idős volt ekkor a gyermek, és hogy viselte, hogy nem az anya altatja? Később volt, hogy ismét az anya vette át az esti fektetést és éjszakai keléseket?2022. aug. 14. 16:09
11/24 anonim válasza:
Nem nagyon fogsz olyan családot találni, ahol kizárólag vagy szinte kizárólag az apa altat.
Ez jó esetben is vegyes.
12/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a tapasztalatokat! Es konnyen/gyorsan fogadtak?
9-es, nem jott be, mindket gyerekunket a ferjem altatja. A kicsinel kicsit korabban kezdtuk ezt, es azt probalom felmerni, hogy nem volt-e esetleg korai (a nagy altatasat 3 evesen vette at, nem volt gond, a kicsinel sincs igazan, o par honap mulva lesz 3, de 1,5 hete kezdtuk, es meg szokta mondogatni, hogy velem aludna inkabb).
2022. aug. 14. 17:18
13/24 A kérdező kommentje:
11, nekem az is jo, ha olyan ir, ahol csak az egyik gyereket altatja az apa.
2022. aug. 14. 17:20
14/24 A kérdező kommentje:
Egyebkent azert alakitottuk igy, mert ameddig en altattam oket, sokkal tobbet ebredtek.
2022. aug. 14. 17:22
15/24 anonim válasza:
Szóval nektek nem éjszakás a ferjetek és nincs máshol hetekig, vagy több napot, mert nem olyan a munkája. Sokaknál fel se merül a lehetoseg sem..
16/24 anonim válasza:
Olyan 20 hónaposan kezdte el fixen a férjem altatni a kislányunkat minden este, mert már 6-7 hónapos terhes voltam és nem bírtam azt a 30-40 percet a kiságya mellett ülni/feküdni. Azóta (2,5 éve) ő altatja a nagyot, én pedig a kicsit (külön szobájuk van) és éjszaka is ilyen felosztásban kelünk a gyerekekhez. Hétvégén a déli altatás is így van felosztva.
17/24 anonim válasza:
Ha én vagyok otthon, én altatom,ha a párom, akkor ő altatja. 6 éves. Ez 2 éves korától így van.
18/24 anonim válasza:
mikortól visszamentem én is dolgozni. Mg otthon voltam, ez is a munkám része volt.
20/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a tovabbi valaszokat!
18-as, hogy erted, hogy ez is a munkad resze volt?
2022. aug. 14. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!