Túl sokat alszik a babám?
Sziasztok. Kislányom vasárnap lesz 4 hónapos.
Jelenleg 7300gramm 64 centi. Múlthonaphoz képest 1kilót hízott. Ezt csak azért jegyzem meg, hogy nem vashiány lehet a háttérben mert hízik szépen.
2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Ami azt jelenti, hogy elalszik este 10kor. Felkell reggel 7-8kor enni de vissza is alszik 11-12ig. Aztán delutan 2-3* még alszik 1-2 órákat.
Nem sok ez? Alig van fent 🥺.
Így alakult a mai nap. Reggel mentunk piacra stb így nem aludt 11-12ig.
Elaludt este 22:30, felkelt 08.50.
Elaludt 10:50 felkelt 11;25
Elaludt 13;50 felkelt 15;30
Elaludt 18;30 felkelt 19;00
Az én kisfiam is 4 hónapos és nagyjából ugyan ennyit alszik.
Gyerekorvossal már én is beszéltem, azt mondta nincsen semmi baj a kicsivel, csak szeret szundizni. 😊
Az unokahúgom ugyan ilyen, egésznapokat aludt :D lassan 1,5 éves és még mindig 2x alszik van hogy 2-3 órákat is.. Annyi hátránya volt csak, hogy picit késve volt a mozgásfejlődéssel, mert ugye nem volt "ideje" annyit gyakorolni, de már mindennel behozta magát.
Hát baromi irigy vagyok, ellenben az én fiam napközben 40 perceket alszik és éjjel min.3x kel... :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!