Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Este tápszer segíthet az alváson?

Este tápszer segíthet az alváson?

Figyelt kérdés

9 hónapos babám 1.5 óránként kel.

Nagyon jó étvágya van, mindent megeszik,amit adok neki, és tejem is van elég, vagyis eddig azt gondoltam. Van, hogy 10 perc múlva visszaalszik 8 és éjfél között, de aztán...ma pl.2-5ig fent volt.

Az, hogy nappal évesek után szopik, ok,de lehet, hogy el kellene kezdenem este adni neki tápszert?

Szerintetek? Fürdés után kapna egy adagot, majd cicit.

Valaki csinálta így? Javult a helyzet?

Szóval nem akarom leválasztani, csak annyit, hogy aludjunk éjszaka akár csak 4-5 órát egyben.

2022. ápr. 16. 12:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem későinek tűnik a második alvása. Mikor van az első?

Mi történik napközben? Szabad levegőn van legalább egyszer? Sokat tud szabadon mozogni? Hol tart a mozgásfejlődésben, mászik? Képernyőt mennyit lát? (Az is számít, ha megy a tv egész nap, "de nem néz oda", érzékelni akkor is érzékeli a vibrálást.)

2022. ápr. 16. 14:02
 12/30 anonim ***** válasza:
27%
Hasonló volt a helyzet nálunk is, amikor 15 hónaposan már csak éjjel szoptattam, nem volt már túl sok tejem, és ha este vagy napkozben nem evett túl jól, akkor egész eggel szenvedtünk, orankent ebredt cicizni... Es általában nem jó evő. Elkezdtem tejitalt adni neki, amit addig nem fogadott el, de aztan egyik napról a másikra mégis, és 1 múlva már ataludta az ejszakat, és azóta is (most 17 honapos). Szóval nekünk bevalt, de korábban nem tudtam volna elvalasztani, ha több tejem lett volna. Szerencsére simán nem, nem hiányolta, amikor 1-2x még kérte ejjel, akkor kapott, de mivel gondolom már alig jött valami, par nap alatt elhagyta és többé eszébe sem jutott.
2022. ápr. 16. 14:39
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A 2. alvása borzasztó későn van 😕

Én 4 után már nem hagytam aludni.

2022. ápr. 16. 15:02
 14/30 A kérdező kommentje:

Bocsi, elírtam, fél 5kor keltem, akkor is, ha 3 kor aludt el, akkor is, ha majdnem 4.

Délelőtt meg attól fugg, mikor kelt, 8, 9 körül 1.5 óra.

2022. ápr. 16. 17:04
 15/30 anonim ***** válasza:
56%
Miért kelted? Az az egyik melegàgya az alvási problémáknak. Hagyd, hadd aludjon, amíg jólesik neki!
2022. ápr. 18. 20:45
 16/30 A kérdező kommentje:
15 mert akkor napközben aludna 8 órát 2 részletben.
2022. ápr. 19. 10:31
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor itt valami nagyon nem stimmel... Hogy néz ki a napotok?
2022. ápr. 19. 13:00
 18/30 A kérdező kommentje:

Délig alszik, cici, ebéd, játék 3ig kb, akkor alszik fél 5ig.

Cici, játék, uzsi 6 körül, fürdés 8kor, cici, sötét, csend, aztán általában 9re alszik, de éjfél 1ig óránként kel, utána már 2.5-3 órát alszik reggel 7 körülig, van hogy 2x. Ébredés után cici, 8 után gyümölcs, játék, 9-10 körül séta, alvás, attól függ mikor kelt, 6kor vagy fél 8kor.

Szóval napközben 2x alszik 2 vagy 1.5 órát. Éjjel 8at 4-5 részletben átlagosan. Délután muszáj keltenem, mert 6ig is elaludna, a delelottibol magától kel tobbnyire.

Mind a kétszer fáradt, dörzsöli a szemét, ásítozik. Este is. Mégis óránként kel éjfélig.

2022. ápr. 19. 13:17
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
ha óránként kel akkor pedig nem álmos.
2022. ápr. 19. 13:45
 20/30 anonim ***** válasza:
hmmm... a kétszer 1,5-2 óra alvás szuper napközben :) mennyit eszik "rendes" kaját?
2022. ápr. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!