Jó a pólya? Használjátok?
Nekem mindhárom gyermekemnél volt tépőzáras kókuszpólyám. Én szerettem. Míg a lányoknál el tudtam hagyni kb 3 hónapos koruk körül, a fiam egészen 9 hónapos koráig ragaszkodott hozzá, hogy abban aludt el, utána tettem be az ágyába.
Aztán én (meg a derekam) untam meg és muszáj volt átszoktatnom, hogy az ágyában aludjon el. Ugyan a felkeléseket nem csökkentette egyáltalán, a derekamat sem kíméli jobban (be kell hajolni amíg elalszik), de valamilyen szinten kényelmesebb így. Most 10 hónapos. Kellett 2-3 nap mire átállt, mostanra már simán megy.
17ben született kisfiammal használtuk, csak abban volt hajlandó elaludni. Első éjszaka itthon üvöltött, nem tudtuk elaltatni sehogy sem, aztán jött az ötlet rakjuk bele, egyből elaludt. Pedig 24fok volt a szobában.
21ben született a második fiam, vele is próbáltam de neki nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!