Éjszaka ágyon vándorló 6hós kisbaba?
van egy 6 hónapos kisbabánk,
anyukával alszik a franciaágyon (ő alatta a saját kemény matraca), mert csak cicire horpaszt be.
kb. minden ok, de éjszakánként van h. nagyon elforog a köldöke körül vízszintesen v. a matraca szélére vándoról, tehát közelebb lesz az anyukához.
csak kezdünk aggódni h. az anyuka véletlen ráfekszik v. betakarja vhogy a kisbabát h. az közelebb van hozzá
kérdés: ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet?
Gyerekágy a megoldás.
Nyilván lesz pár nehezebb éjszakátok az elején,de inkább most néhány,mint később évekig ez legyen a probléma.
Babaöböl.
Fél évesen a saját matrac is felesleges amúgy..
Vagy rakni feltekert takarót közéjük..
Amúgy egy átlagos testalkatú anyuka soha nem fog ráfeküdni a gyerekére.
A gond a nagyon elhízott szülőkkel szokott lenni.. nem igazán ráfekszik hanem a khhmm laza részei elzárják a levegő útjàt vagy a nagy melle az anyukának.
Ki vagy a történetben? Olyan furán fogalmazol, mintha félidegen volnál
Saját ágy?!
Én 2.gyerekemmel alszok együtt (pontosabban az éjszaka felét az ágyában alussza, 3óra fele kel, onnan ketten alszunk a nappaliban az ágyon).
Sosem feküdtem egyikre sem, sosem takartam le őket. Hétfőn lesz fél éves, 2 hónapja jarja az ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!