Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért kel fel korán reggel,...

Miért kel fel korán reggel, hogyha nem pihente még ki magát?

Figyelt kérdés

9 hónapos a delikvens, sokszor kel éjszaka is, de akkor elég a cumi. Mostanában 06:00 és 06:30 közt mindig felébred, és nem alszik vissza a cumitól, pedig láthatóan leragad a szeme. Ölembe veszem, elalszik, lerakom, felkel. Ha a nagy ágyba teszem magam mellé, akkor csak sokára (40-50 perc múlva) alszik vissza, mert játszana. Ha bent hagyom a kiságyban, akkor szintén ugyanez. Ami nem lenne baj, csakhogy 2 percenként ordít, hogy csatlakozzak. : D

Be van sötétítve, nem éhes, nem szomjas.

Mi lehet a baj, és hogyan kezeljem?

2022. márc. 22. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
A választ nem tudom, de kíváncsi vagyok, mert az én 3 hónapos delikvensem is hasonló merényleteket követ el ellenem néhány napja.
2022. márc. 22. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben még ki is használnám most ezt az óraátállítás miatt. Ha most 6-kor kel, az vasárnap már 7 lesz. Kezdjétek el szépen a napot így. Legalább nem lesz szenvedés vasárnaptól.
2022. márc. 22. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az órával van baj, hanem azzal, hogy nem kipihenve ébred. : D
2022. márc. 22. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
A babak mar csak ilyenek. Tobbseguk koran kel reggel. Orulj neki, hogy nem 4kor kel, mert olyan is van.
2022. márc. 22. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Ismétlem magam: nem az időponttal van baj, hanem hogy tökre álmos. : D
2022. márc. 22. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiamból kiindulva nála egyszerűen az a válasz, hogy amint érzékeli a környezetét, minden IS érdekli és egyszerűen nem tudja vissza csukni a szemét, mert érdekesebb neki a világ. Ma is fél óra után ébredt fel riadtan az álmából, majd sírt könnyes szemmel hogy még fáradt, de már a kezében volt a játék...... Bármit csinálok, ilyenkor nem tudom vissza altatni.
2022. márc. 22. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tapasztalatod!
2022. márc. 23. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!