Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Borostyán párna tényleg segít...

Borostyán párna tényleg segít a fogzási időszakban?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak jönnek az őrlő fogai, és nagyon nagyon megszenvedjük, már nem tudom mit találjak ki. Nyakláncot nemigazán szeretnék a nyakába rakni, mert éjjel szenved leginkább, viszont nem merném rajta hagyni. Érdekelnének vélemények és tapasztalatok olyanokról, akik próbálták, használták ezt a párnát

#fogzás #Borostyánpárna
2022. márc. 7. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Artani nem art, de valoszinu hasznalni sem fog, hacsak nem igazi borostyan, de mivel az tobb szazezer forint lenne, gondolom nem az, hanem megint egy beeteto reklamfogas.
2022. márc. 7. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én sok gyereknek látok a nyakában borostyán nyakláncot, de szerintem is irtó veszélyes, ha elszakad, lenyeli, vagy a nyakára tekeredik. A párnáról még nem hallottam, de nem hiszem, hogy sokat segítene.

Mi is ebben a cipőben járunk amúgy. Izgatottan várjuk, hogy újra elérhető legyen a patikában a dentinox. Csak az vált be.

Ha nagyon szenved éjszaka nurofent adunk neki.

2022. márc. 7. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is Nurofent vagy panadolt szoktam neki adni, meg kintről hozattam Dentinoxot, de nagyon rossz nézni ahogy szenved :( tehetetlennek érzem magam olyankor, mert mindkettőt csak akkor tudom bevetni, ha kicsit már megnyugodott.
2022. márc. 7. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos ilyen, minden baba tulesik rajta.

Fagyasztott banan, hideg uborka is jo segitseg.

2022. márc. 7. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A borostyán semmilyen formációban nem segít.

Tégy gyümölcsöt a fagyasztóba, vagy fagyasztható rágókát. Fájdalomcsillapító.

2022. márc. 7. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem segít
2022. márc. 7. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!