Borostyán párna tényleg segít a fogzási időszakban?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak jönnek az őrlő fogai, és nagyon nagyon megszenvedjük, már nem tudom mit találjak ki. Nyakláncot nemigazán szeretnék a nyakába rakni, mert éjjel szenved leginkább, viszont nem merném rajta hagyni. Érdekelnének vélemények és tapasztalatok olyanokról, akik próbálták, használták ezt a párnát#fogzás #Borostyánpárna
2022. márc. 7. 11:19
1/7 anonim válasza:
Artani nem art, de valoszinu hasznalni sem fog, hacsak nem igazi borostyan, de mivel az tobb szazezer forint lenne, gondolom nem az, hanem megint egy beeteto reklamfogas.
2/7 anonim válasza:
Én sok gyereknek látok a nyakában borostyán nyakláncot, de szerintem is irtó veszélyes, ha elszakad, lenyeli, vagy a nyakára tekeredik. A párnáról még nem hallottam, de nem hiszem, hogy sokat segítene.
Mi is ebben a cipőben járunk amúgy. Izgatottan várjuk, hogy újra elérhető legyen a patikában a dentinox. Csak az vált be.
Ha nagyon szenved éjszaka nurofent adunk neki.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is Nurofent vagy panadolt szoktam neki adni, meg kintről hozattam Dentinoxot, de nagyon rossz nézni ahogy szenved :( tehetetlennek érzem magam olyankor, mert mindkettőt csak akkor tudom bevetni, ha kicsit már megnyugodott.
2022. márc. 7. 11:47
4/7 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen, minden baba tulesik rajta.
Fagyasztott banan, hideg uborka is jo segitseg.
5/7 anonim válasza:
A borostyán semmilyen formációban nem segít.
Tégy gyümölcsöt a fagyasztóba, vagy fagyasztható rágókát. Fájdalomcsillapító.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 7. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!