Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért sír fel a gyerek mindig...

Miért sír fel a gyerek mindig elalvás után 1 óra múlva?

Figyelt kérdés
Kb emiatt senkire nem tudjuk hagyni este sem, mert mindig felsír, nagyon nehezen nyugtatható meg… inni adunk ilyenkor, felvesszük meg ilyesmik, 10 hós lesz. És mindig felsír este, de éjjel meg ritkábban már, nem értjük. Szerintetek ez miért van? Van valakinek ilyen rossz alvó gyereke?
2022. febr. 15. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem éjszakára akarom egyedül hagyni, de egy vacsi már jól esne nyugodtan a férjemmel, abban a tudatban, hogy ő nyugodtan alszik
2022. febr. 16. 10:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez amúgy egy elég komplex dolog, h ne hagyd sírni, de amúgy egyedül megtanuljon aludni, erős pénzekért osztogatják ezeket a tanácsokat 😂

Sajnos az eleje így is úgy is rossz, de azt kell betartani, h semmi segítséghez nem szabad nyúlni. Nem, a popsi paskolás, simi, cumi, zene, semmi nem fér bele… végülis nekünk sem kell segítség felnőtteknek.

2022. febr. 16. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Értem, de ez akkor lényegében sírni hagyás nem? Nem ítélkezek, nehogy azt gondold, csak kérdezem.
2022. febr. 16. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy az most jutott eszembe, hogy egyszer egy amerikai gyerekorvos előadását hallgattam és azt mondta ha 45 perc 1 óra múlva felébred, nem volt kellőképp fáradt és még nappali alvásnak érzékeli, ilyenkor ki kell kicsit tolni a fektetést. Nem lehet, hogy nagyon hamar teszitek le aludni?
2022. febr. 16. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na ez a téma nagyon érdekel engem is, a lányom ugyanezt produkálja 8 hónaposan, viszont éjszaka összesen már csak 4-szer ébred, és ilyenkor elég, ha beteszem neki a cumit. 12 ébredésről 10-re, 8-ra, 6-ra, majd így 4-re csökkent, de hát így brutál. : D

Ráadásul a kiságyban alszik el 10-20 perc vergődés és cumiberakosgatás után. Értem én, hogy segédeszköz nélkül, de tényleg cumival a szájában is ordít néha, szóval nekem is ez a magas ebben a ,,magától alszik el" dologban. Akkor lényegében hagytad sírni, kedves kérdező? Mert én már egyszerűen nem látok más megoldást; vagy sírás, vagy cumiberakosgatás éjszaka x-szer...

Utolsó! Mi nem az órához kötjük, hogy mikor tesszük le aludni; ha már nyűgös, és nem lehet vele semmit kezdeni, akkor be az ágyba. Ragad a szeme, de neki mégis kell rúgkapálnia, bejárja az egész kiságyat... :DD Szóval nálunk tuti, hogy nem ez a gond. =\ (Nem, túlfáradás sincs. Vagy legalábbis ha már a szemdörgölésnél és ásításnál az ágyába kerül, akkor képes 1 órán keresztül is vergődni.)

2022. febr. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!