Miért sír fel a gyerek mindig elalvás után 1 óra múlva?
Ez amúgy egy elég komplex dolog, h ne hagyd sírni, de amúgy egyedül megtanuljon aludni, erős pénzekért osztogatják ezeket a tanácsokat 😂
Sajnos az eleje így is úgy is rossz, de azt kell betartani, h semmi segítséghez nem szabad nyúlni. Nem, a popsi paskolás, simi, cumi, zene, semmi nem fér bele… végülis nekünk sem kell segítség felnőtteknek.
Sziasztok!
Na ez a téma nagyon érdekel engem is, a lányom ugyanezt produkálja 8 hónaposan, viszont éjszaka összesen már csak 4-szer ébred, és ilyenkor elég, ha beteszem neki a cumit. 12 ébredésről 10-re, 8-ra, 6-ra, majd így 4-re csökkent, de hát így brutál. : D
Ráadásul a kiságyban alszik el 10-20 perc vergődés és cumiberakosgatás után. Értem én, hogy segédeszköz nélkül, de tényleg cumival a szájában is ordít néha, szóval nekem is ez a magas ebben a ,,magától alszik el" dologban. Akkor lényegében hagytad sírni, kedves kérdező? Mert én már egyszerűen nem látok más megoldást; vagy sírás, vagy cumiberakosgatás éjszaka x-szer...
Utolsó! Mi nem az órához kötjük, hogy mikor tesszük le aludni; ha már nyűgös, és nem lehet vele semmit kezdeni, akkor be az ágyba. Ragad a szeme, de neki mégis kell rúgkapálnia, bejárja az egész kiságyat... :DD Szóval nálunk tuti, hogy nem ez a gond. =\ (Nem, túlfáradás sincs. Vagy legalábbis ha már a szemdörgölésnél és ásításnál az ágyába kerül, akkor képes 1 órán keresztül is vergődni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!