Mit tegyek, hogy a kisbabám nappal is jól tudjon aludni?
3 hónapos a kisfiam, éjszaka nagyon jól alszik 11 kor elalszik 9 kor felkel. Este és éjszaka jól alszik. De nappal sír amikor álmos , megnyugtatom, beteszem a kiságyba alszik 5 percet és felkel sírva. Csak az ölömbe akar aludni nappal? Nem tarthatom mindig az ölömben mert félek hogy rosszat tesz a kis hátának. Ezért leteszem miután elaludt de sírva ébred fel. Mit tegyek hogy jobban aludjon nappal.
Nincs zaj, nincs nagytestvér. Aludhatna nyugodtan.
Más is van ebben a helyzetben? Hogy alszik a kisbabátok?
Istenem nemár, hogy képes vagy bent aszalni a gyereket csak azért, mert tél van. Ha nincs szél, hóvihar, nyugodtan kimehetsz vele. Rendesen felöltözteted (de nem túlöltöztetve), és nem lesz semmi baja. Nem üvegből van.
Nem tarthatom mindig az ölömben mert félek hogy rosszat tesz a kis hátának
Ez is butaság. Nem lesz baja.
Pusztán a hidegtől nem lesz baja. Kisfiam koraszülött, alig volt 2 kiló mikor egy decemberi napon hazavihettük. 3 nappal később már simán sétáltam vele másfél órát kint.
Megfelelő öltözetben nyugodtan kiviheted.
Ettől még nem biztos mondjuk, hogy jól fog aludni. Az én fiam az első pár hetet leszámítva utálta a babakocsit, szóval még véletlenül sem aludt benne. Ekkor szoktam át a hordozásra, na úgy már nagyon jókat aludt.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!