Szoktathatom már most önálló alvasra a fiam, és ha igen, hogyan?
3 honapos iszsz fiú, aki már egy lassan egy hónapja szornyen alszik. Éjjelente sokszor kel, és csak cicivel alszik vissza. Újonnan ez a nappali szokása is.
Babaöbölben aludt, de aztán éjjelente nem bírtam már ide- oda rakocsgatni, szóval már mellettem alszik.
21
Igaz, akkor menjen az anya is dolgozni, így 50-50
Vannak akik dolgoznak, biztosan hallottál már a GYED extráról.
Egyébként egy 8 vagy 12 órás munkát ne keverjünk össze (nem mindenki dolgozik olyan helyen ami kiemelkedően nagy koncentrációt igényel) a 0-24 órai készenléttel amit az anya csinál, pláne az első hónapokban. Plusz főz mos takarít stbstb.
Az a férfi aki a munkára hivatkozva bújik ki gyerek körüli segítés alól az túl kényelmes es önző.
Az anya azért van otthon, hogy a munkaidőnek megfelelő időben ő vigyázzon a gyerekekre.
Nem azért hogy emellé minden más rátestálódjon.
Természetesen normális ember megcsinàlja a lehető legtöbb házimunkát, illetve alapvetően ő kel a gyerekekhez (érsd én 3 év alatt 3x365x átlag mondjuk 5x keltem, abból van pár perces és par órás).
A kedves férfi számolja ki a piaci értékét annak a munkának, amit a nő otthon elvégez (takarízónő órabér, ételrendelés, gyerekvigyázó díja ugye az alternatíva)...
Masrészt én meg még sokan a ledolgozott évekre elég jó pénzt kapunk, a 3-ból 1 évig (a csedek idején) a párom nettó fizetésével megegyező összeget.
Szóval hagyjuk ezt tényleg szerintem. Azt nem értem, mért megy minden együttalvós, iszsz kérdés alatt a pocskondiázás. Meg a vádaskodás hogy biztos direkt cicizteti az anya, nem is akarja a gyerek, de neki az a hobbija, hogy kipróbálja mikor döglik bele a nemalvasba..
Bezzeg ha tápszeresre tesz vki megjegyzést, egig ér az önvédelem, ami teljesen jogos amúgy.
A babák alvásanak meg vannak orvosilag igazolt jellemzői, az egynapos újszülött alvásából következtetni arra, hogy a 3 hónaposnak hogy kellene, azr jelzi, hogy fogalma nincs az illetőnek a témáról amihez hozzászól.
Én ezzel befejeztem.
Amúgy miért kell úgy gyerek, ha mellette a nőnek is dolgoznia kell GYED extrával?
Miért kell úgy gyerek, ha a férfi kibújik a gyerekkel kapcsolatos feladatok alól és a házmunka, bevásárlás stb alól?
Csak kérdezem.
25. Mert nem csak a luxusfeleségek kiváltsága az anyaság.
A második kérdésre nem hiszem hogy létezik elfogadható válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!