Fél éves fiam úgy alszik el ( napközben is), hogy a fejére húzza a takarót. Hogyan tudnám erről leszoktatni ?
De nem kendő, mert takaro. Miért kell ennyire ertetlennek lenni es kotozkodni? Mar reg nem a kerdesre valaszolsz, hanem belekotsz minden válaszomba...
Tessek itt egy link, ilyesmi a takaro. Latod az a neve, hogy takaró.
Egyebkent meg ha vastag takarorol beszelnek, azt sem raknam a gyerekem melle, az ugyanugy veszelyes szerintem.
Persze szerinted ez baromsag, legyen. Szerintem meg nem az. Ugyhogy nyugodtan befejezheted ezt a folyamatos megkerdojelezest. Szep napot!
De értsd már meg,hogy nem tud megfulladni takaró alatt..ha a nyaka köré tud csavarodni az meg nem takaró! Kevesebb a levegő,ki tud pirosodni,de nem tud megfulladni takaró alatt,mert az egy textil anyag,az szellőzik akár minimálisan is.:D
Nekem a fiam születése óta egy pöttyös kis plüss takaróval alszik és soha nem volt problémánk vele,pedig ő is húzza a fejére,mostanában begyűri az orra elé is ahogy öleli,sőt rá is fekszik,a vállamon altatva is mindig bele bújt a takarójába..:D
Ezzel szinte sose volt betakarva,mert mindig felhúzta maga mellé,magára,vagy maga alá,így 2 takarója lett végül.Ez a plüss amit csak ölelget és egy amivel betakarjuk.
Ha neked a gyereked nyaka köré csavarodik bármi is akkor ott baj van a cuccal,azt le kell cserélni. De azzal is nagy gond van,ha nem jelzi neked a gyereked a vele történt kellemetlenséget,nincs olyan hogy fulladozik valamitől vagy nem kap rendesen levegőt és vállat rántva inkább alszik tovább.
Itt inkább az lehet,hogy semmi köze nem is volt a fulladozáshoz csak a fején/nyakán volt a takaró,észre vetted és leszedted aztán meg költöttél mellé egy hős anyuka történetet,amit jó mesélni a rokonoknak..:'D
Akkor biztos csak veletlen volt lila a szája a gyerekemnek...
En is azt hittem, hogy nem fulladhat meg attol, ha a fejen van a takaro, megis lecsokkent az oxigenszintje. Vagy veletlen egybeeses lenne? Nem rohogtess mar.
Inkabb vagyok hipochonder, mint egyszer komolyabb baja legyen a gyerekemnek. De amugy most mar le lehet szállni rolam, köszi. En ateltem, ti meg nem, azt se tudjatok, mit beszeltek. Vicces, amikor idegenek jobban akarjak tudni azt, amit nem is lattak:)
Annyira felesleges amit csinaltok, szovla en itt befejeztem es nem fogok tovabb magyarazkodni.
Persze,hogy jobban tudják az emberek,ha f*szságokat beszélsz.
Takaró alatt nem lehet megfulladni,csak azért mert a fejedre húzod.
Ha a nyaka köré tekeredett akkor az meg valami ritka sz*r cucc kellett,hogy legyen,rendes gyerek takaró az életben nem fogja fojtogatni a gyereked.
Az egyik hozzászólónak meg igaza van,mivel a fején volt a takaró a teste helyett alighanem fázott.
Az ilyenek szokták állítani,hogy 100-an voltak fegyverekkel mikor egy jön szembe puszta kézzel..
:DD
Tudod mit? Teszek rá,hogy mi van a gyerekeddel,ha neked annyira nem jó a takaró ott a hálózsák.
De akkor se mondj hülyeséget,hogy élet veszélyes egy takaró meg 3 éves kor alatt tilos..
Eszed tokja tilos,az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!