Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fél éves fiam úgy alszik el (...

Fél éves fiam úgy alszik el ( napközben is), hogy a fejére húzza a takarót. Hogyan tudnám erről leszoktatni ?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy egyszer nem veszem észre, és megfullad a takaró alatt. Hiába húzom le a fejéről, mindig vissza húzza.
2021. dec. 8. 07:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

De nem kendő, mert takaro. Miért kell ennyire ertetlennek lenni es kotozkodni? Mar reg nem a kerdesre valaszolsz, hanem belekotsz minden válaszomba...

Tessek itt egy link, ilyesmi a takaro. Latod az a neve, hogy takaró.

[link]

Egyebkent meg ha vastag takarorol beszelnek, azt sem raknam a gyerekem melle, az ugyanugy veszelyes szerintem.

Persze szerinted ez baromsag, legyen. Szerintem meg nem az. Ugyhogy nyugodtan befejezheted ezt a folyamatos megkerdojelezest. Szep napot!

2021. dec. 9. 10:01
 22/31 anonim ***** válasza:

De értsd már meg,hogy nem tud megfulladni takaró alatt..ha a nyaka köré tud csavarodni az meg nem takaró! Kevesebb a levegő,ki tud pirosodni,de nem tud megfulladni takaró alatt,mert az egy textil anyag,az szellőzik akár minimálisan is.:D

Nekem a fiam születése óta egy pöttyös kis plüss takaróval alszik és soha nem volt problémánk vele,pedig ő is húzza a fejére,mostanában begyűri az orra elé is ahogy öleli,sőt rá is fekszik,a vállamon altatva is mindig bele bújt a takarójába..:D

Ezzel szinte sose volt betakarva,mert mindig felhúzta maga mellé,magára,vagy maga alá,így 2 takarója lett végül.Ez a plüss amit csak ölelget és egy amivel betakarjuk.

Ha neked a gyereked nyaka köré csavarodik bármi is akkor ott baj van a cuccal,azt le kell cserélni. De azzal is nagy gond van,ha nem jelzi neked a gyereked a vele történt kellemetlenséget,nincs olyan hogy fulladozik valamitől vagy nem kap rendesen levegőt és vállat rántva inkább alszik tovább.

Itt inkább az lehet,hogy semmi köze nem is volt a fulladozáshoz csak a fején/nyakán volt a takaró,észre vetted és leszedted aztán meg költöttél mellé egy hős anyuka történetet,amit jó mesélni a rokonoknak..:'D

2021. dec. 9. 11:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Akkor biztos csak veletlen volt lila a szája a gyerekemnek...

En is azt hittem, hogy nem fulladhat meg attol, ha a fejen van a takaro, megis lecsokkent az oxigenszintje. Vagy veletlen egybeeses lenne? Nem rohogtess mar.

2021. dec. 9. 11:55
 24/31 anonim ***** válasza:
Volt az a fenét lila.Hipochonder.
2021. dec. 9. 12:00
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azért volt lila a szája, mert fázott, bakker. Muszlin takaró.... Kb olyan okos dolog, mint mondjuk egy muszlin esőkabát.
2021. dec. 9. 14:39
 26/31 anonim ***** válasza:

Inkabb vagyok hipochonder, mint egyszer komolyabb baja legyen a gyerekemnek. De amugy most mar le lehet szállni rolam, köszi. En ateltem, ti meg nem, azt se tudjatok, mit beszeltek. Vicces, amikor idegenek jobban akarjak tudni azt, amit nem is lattak:)

Annyira felesleges amit csinaltok, szovla en itt befejeztem es nem fogok tovabb magyarazkodni.

2021. dec. 9. 15:23
 27/31 anonim ***** válasza:

Persze,hogy jobban tudják az emberek,ha f*szságokat beszélsz.

Takaró alatt nem lehet megfulladni,csak azért mert a fejedre húzod.

Ha a nyaka köré tekeredett akkor az meg valami ritka sz*r cucc kellett,hogy legyen,rendes gyerek takaró az életben nem fogja fojtogatni a gyereked.

Az egyik hozzászólónak meg igaza van,mivel a fején volt a takaró a teste helyett alighanem fázott.

Az ilyenek szokták állítani,hogy 100-an voltak fegyverekkel mikor egy jön szembe puszta kézzel..

:DD

2021. dec. 9. 18:07
 28/31 anonim ***** válasza:
Persze valószínű annyira jol tudod,hogy fazott. Valoszinuleg azt is tudod, hogy hany fok a volt a szobaban, mi volt rajta stb.
2021. dec. 9. 19:59
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Teszek rá,hogy mi van a gyerekeddel,ha neked annyira nem jó a takaró ott a hálózsák.

De akkor se mondj hülyeséget,hogy élet veszélyes egy takaró meg 3 éves kor alatt tilos..

Eszed tokja tilos,az.

2021. dec. 9. 20:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy tilos, nem tudom honnan veszel ilyeneket, de azert feleves babánál igenis tud veszelyes lenni azt beláthatnád. Az mas dolog, hogy 1 eves kor utan mar elvileg nem az, de van ra sajnos ellenpelda.
2021. dec. 9. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!