Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fél éves fiam úgy alszik el (...

Fél éves fiam úgy alszik el ( napközben is), hogy a fejére húzza a takarót. Hogyan tudnám erről leszoktatni ?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy egyszer nem veszem észre, és megfullad a takaró alatt. Hiába húzom le a fejéről, mindig vissza húzza.
2021. dec. 8. 07:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%

Tilos? A takaró? Szegény gyerekeket úgy leamortizáljátok sokan,szerencsétleneket teljesen bénának állítjátok be.Van két kis keze,le tudja húzni úgy ahogy fel tette a fejére.Ha nem akkor felkel és sír mert úgy neki nem jó.

Ne mond már nekem,hogy a ti gyerekeitek nem kelnek fel még arra is,ha kényelmetlen rajtuk valami akkor hogy a p*csába ne kelne már fel arra hogy nem kap rendesen levegőt..

Semmi baja nem lesz egy takarótól,főleg úgy,hogy 10/9 gyerek alatt minimum ott van a légzés figyelő is.

Nyílván mindenre talál az ember az interneten egy halál esetet de azért az nem jelenti azt,hogy bele fog halni a gyereked egy takaróba.🙄🤌

Nálunk a szomszéd 2 éves gyereke fulladt meg kiflitől,akkor most ne adjunk többet kiflit mert biztos megfullad majd minden más gyerek is tőle?

Hülyeség..

2021. dec. 8. 12:08
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

Gondolom nem olvastad az en valaszomat.

Igen azt hinned, hogy leveszi a fejerol a takarot, es mi van ha nem? Mint ahogy az en lanyom sem. Nem is ebredt fel, en vettem eszre, hogy lila a gyerek szája.

A kiflicsucsok az mas szerintem, nezheted a gyereket eves kozben es ugrasz, ha baj van. De alvas kozben nem ulok a gyerekem mellett és mar legzesfigyelot sme használunk. Nagy szerencse, hogy volt egy megerzesem, hogy nézzék ra a kislanyomra.

2021. dec. 8. 14:35
 13/31 anonim ***** válasza:
13%
Aki ennyire eltúlozza a dolgokat és még egy takarótól is óvja a gyerekét az meg is érdemli,hogy egy életképtelen béna kölyke legyen,aki még egy takarót se képes lehúzni a fejéről,de még csak szólni se képes hogy valami baja van..Pedig már a csecsemőknek is meg van mindenféle természetes reflexe ahhoz hogy ha bajban van felsírjon és segítséget kérjen.Az mondjuk,hogy ezt le is reagálja-e a szülő vagy sz*rik rá már más kérdés,sokat elárul arról a gyerekről is meg rólad is,ha segítséget sem kér már.Le volt b*szva azt had sírjon,nehogy 'el legyen kényeztetve',mi? :'D
2021. dec. 8. 15:34
 14/31 anonim ***** válasza:
25%
Nem fullad meg egy gyerek se egy normalis takaró alatt. Nem tár az légmentesen, bakker. 10 kilós súlyozott takarom van, ha a fejemre húzom is kapok levegőt.
2021. dec. 8. 17:24
 15/31 anonim ***** válasza:
26%
Ahogy valaszomban is irtam(de nyilvan meg most sem sikerult elolvasni), a takaro a nyaka kore csavarodott. En sme birtam lehuzni csak igy rola, hanem rendesen le kellett tekernem a fejerol. Nem arról beszelek, hogy ne tudna lehuzni a fejerol a takarot, ha csak siman "be van takarva" a feje. Kivanom, hogy a ti gyereketekkel sose tortenjen ilyen!
2021. dec. 8. 18:02
 16/31 anonim ***** válasza:
Az a takaró, ami egy 2 éves nyaka köré tud csavarodni igen vékonyka lehet....
2021. dec. 8. 18:15
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Itt nem a takaro vekonysaga a lenyeg, hanem az, hogy igenis tud veszelyes lenni. De igazabol nekem mindegy, ki mit csinal. En nem fogok takarot rakni a gyerekem agyaba egyelore, ti meg rakjatok,ha ugy latjatok jonak:)
2021. dec. 8. 18:54
 18/31 anonim ***** válasza:

17!

Nos, akkor úgy irom: fizikai képtelenség hogy egy normális vastagságú, tehát egy selyemsalnal vastagabb takaró egy 2 éves nyaka köré csavarodjon

2021. dec. 8. 18:57
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Ertem, mit mondasz. En egy szóval nem mondtam, hogy egy vastag takarorol van szó. Egy muszlinkendo vastagsagu takaro volt, ami a nyaka kore tekeredett.
2021. dec. 8. 19:01
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Nahát, de érdekes... Annak amúgy mi ertelme? Mármint kb nesze semmi fogd meg jól. Takarónak se lehet nevezni. Mondd, hogy egy kendővel aludt a gyerek.
2021. dec. 9. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!