Fél éves fiam úgy alszik el ( napközben is), hogy a fejére húzza a takarót. Hogyan tudnám erről leszoktatni ?
Tilos? A takaró? Szegény gyerekeket úgy leamortizáljátok sokan,szerencsétleneket teljesen bénának állítjátok be.Van két kis keze,le tudja húzni úgy ahogy fel tette a fejére.Ha nem akkor felkel és sír mert úgy neki nem jó.
Ne mond már nekem,hogy a ti gyerekeitek nem kelnek fel még arra is,ha kényelmetlen rajtuk valami akkor hogy a p*csába ne kelne már fel arra hogy nem kap rendesen levegőt..
Semmi baja nem lesz egy takarótól,főleg úgy,hogy 10/9 gyerek alatt minimum ott van a légzés figyelő is.
Nyílván mindenre talál az ember az interneten egy halál esetet de azért az nem jelenti azt,hogy bele fog halni a gyereked egy takaróba.🙄🤌
Nálunk a szomszéd 2 éves gyereke fulladt meg kiflitől,akkor most ne adjunk többet kiflit mert biztos megfullad majd minden más gyerek is tőle?
Hülyeség..
Gondolom nem olvastad az en valaszomat.
Igen azt hinned, hogy leveszi a fejerol a takarot, es mi van ha nem? Mint ahogy az en lanyom sem. Nem is ebredt fel, en vettem eszre, hogy lila a gyerek szája.
A kiflicsucsok az mas szerintem, nezheted a gyereket eves kozben es ugrasz, ha baj van. De alvas kozben nem ulok a gyerekem mellett és mar legzesfigyelot sme használunk. Nagy szerencse, hogy volt egy megerzesem, hogy nézzék ra a kislanyomra.
17!
Nos, akkor úgy irom: fizikai képtelenség hogy egy normális vastagságú, tehát egy selyemsalnal vastagabb takaró egy 2 éves nyaka köré csavarodjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!