Szerintetek miért sír fel folyton az alvás éjszaka első felében?
Nem tudom mennyire részletezzem a dolgokat, de fürdetünk, etetünk, altatunk. Lerakjuk a kiságyba és kb 1 óra múlva elkezd felsírdogálni, de mondjuk van, hogy 10 percenként, van, hogy félóránként, óránként. Aztán ahogy megyünk bele az éjszakába, éjfél után már kevesebbet sír fel, mondjuk 2-3 óránként. Amúgy mikor felsír vagy felvesszük, vagy inni adunk, vagy tápszert adunk, vagy cumit adunk.
Szerintetek elrontok valamit?
Amúgy azt sem hiszem h fájdalom lenne mert kb 3 hónapja van ez már. Ha nurofent adok, akkor is ez van. 7 hós lesz.
Azt nem tudom, hogy mitől van, de nálunk is ez volt/van.
Kislányom sokáig kétszer kapott tápszert (2-3, 5-6 között) és még kb 2-3* cumit. Ez végül lecsökkent csak a tápszerre, majd úgy kb 21 hónaposan már a tápszert is elhagyta, így végig alszik.
Kisfiam elalszik és rá egy-másfél órára felsír, de nem kér enni, karban megnyugszik. Aztán rá pár órára éhes lesz (1-3 között), de volt néhányszor, hogy szórakoztatni kellett, utána vagy éhes lesz vagy köszöni jól van (5-6 között)
Biztosan meg van az oka a sírásnak, ha a cumi/étel/karbavétel használ, akkor minden rendben. Ez egy ilyen időszak, ki kell bírni.
Nurofent e miatt én nem használnám. Az fogzásnál, láznál vagy nagyon de nagyon végső esetben vetném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!