Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tipegő hálózsákról vélemények?

Tipegő hálózsákról vélemények?

Figyelt kérdés
A gyermekem 1 éves. Külön alszik saját szobában, ahol kb 22 fok van éjjel. Rövid ujjú bodyt és rugdalózót adok rá alváshoz és jól betakarom de lerúgja magáról a takarót, plédet. Reggelenként már többször éreztem, hogy hideg a lábacskája de most éjszaka, amikor felébredt, benyúltam a ruhája alá és hideg volt a kis nyaka és a háta lapockáig. 😔😔 Úgy sajnáltam szegényt, hogy lehet, hogy fázik, mert nem öltöztetem fel rendesen. Egyébként a fogzási időszakot leszámítva átalussza az éjszakát, ha fázna csak felkelne gyakran, nem? A lényeg, hogy most rendeltem neki hosszú ujjú tipegő hálózsákot, 2.5 togosat. Az alá mit adjak rá, hogy azért ne süljön meg? Elég egy rövid ujjú body csak úgy simán? Jók ezek a hálózsákok? A kis nyaka ugyanúgy kint lesz, mint a rugdalózóból?

2021. nov. 11. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fiam abban alszik évek óta (3 és 5.5 évesek). Szuper, imádjuk! Korábban állandóan takargattam őket éjszaka. Így én is sokkal nyugodtabban alszom. Mindenképp érdemes kipróbálni!
2021. nov. 11. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt ki kell tapasztalnod mit adj alá. Nálunk 19-20 fok van éjszaka, így mindkét gyereken van egy trikó, rá hosszú ujjú pizsama nadrág és felső, és rá a vastag hálózsák. Nem szokott melegük lenni. 22 fokban ennyi réteget nem adnék rájuk.
2021. nov. 11. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont emiatt használtam a gyerekeimnél. Mindig kitakaróztak, így ez volt praktikus. Olyan ruhát adtam alá, amit a takaró alá is adnék. Csak így nem kell takargatni.
2021. nov. 11. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ha megérkezik 🙂
2021. nov. 11. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 21 fok van éjjel és én egy rövid vagy hosszú ujjú bodyt adok rá, 3,5 togos a zsák.
2021. nov. 11. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Képzeljétek, tegnap este, amikor kerestem egy vastagabb rugit a gyereknek éjszakára, találtam a szekrényben egy tipegő hálózsákot 🙄🙄🙄🙄. Nem is tudtam, hogy nekünk van ilyen, valószínű, hogy kaptuk valakitől és félretettem, mert hát túl vastag és nincs lábfeje. Azt hittem egy sima kezeslábas, nem tudtam, hogy hálózsák. Szóval ki is próbáltam éjszakára. Nem tudom ez mennyire lehet vastag, én olyan közepesnek ítéltem meg, úgyhogy égy hosszú ujjú bodyt és egy harisnyát adtam alá, mert kilóg a lábacska belőle és nem lehet visszahajtani. Ébredésmentes éjszakánk volt, reggel sem volt hideg a gyerkőc nyaka 🙃.
2021. nov. 12. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem lennének ilyen meglepetés cuccaim a szekrényben :D
2021. nov. 12. 09:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Első gyerekes anyuka vagyok. Rengeteg örökölt holmink van és hát egy jópár dologról fogalmam sem volt, hogy micsoda 😄 pl erről a tipegő hálózsákról. Sok dolgot tovább ajándékoztam, amit haszontalannak véltem de ma már bánom. Pl volt hosszú ujjú csepp formájú hálózsák, amit feleslegesnek ítéltem meg, mert hát ugye ott a takaró 😅😅, minek az. Sebaj, majd a második gyereknél már rutinosabb leszek 🤪
2021. nov. 12. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Na az nekünk pont felesleges volt, egyik gyerek se szerette :D
2021. nov. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!