Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől aludt ilyen jól a babám?

Mitől aludt ilyen jól a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap nem kapott biogiát, sem vigantolt, sem espumisant és nagyon jó volt az esténk és éjszakánk is. Viszont eszembe jutott, hogy tegnap ettem mákos gubát és a máknak esetleg nem lehet valami nyugtató hatása, mert tényleg érdekel.
2021. nov. 11. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Vagy mert jön a hideg. Vagy eléggé elfáradt. Sosem lehet tudni. Lehet a máknak is van hozzá köze, ópiátot tartalmaz.
2021. nov. 11. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Azert is gyanús a mák,mert hallottam egy bizonyos papaverin cseppről, amit orvos írhat fel hasfájós babának. És annak is olvastam közé van a màkhoz
2021. nov. 11. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi az a mák fajta ami opiátot tartazna, rég nem engedélyezett és nehéz is hozzájutni. Mákos bejgli után nyugodtan csinálhat bárki drogtesztet, mert negatív lesz.
2021. nov. 11. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Aranyos gondolat, de biztos nem ettől aludt jobban :) Valószínűleg jön ki a hasfájós korszakból, vagy csak szimplán volt egy jó éjszakátok. A kisbabák alvásában egy valami biztos: az állandó változás.
2021. nov. 11. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

A Vigantolt szokták okolni hasfájásért, én lecseréltem másik fajtára, igaz nekünk nem oldotta meg de sokaknak az hozott megváltást. Érdemes kipróbálni másikat, rosszabb nem lesz tőle.

De a csillagok állása miatt is lehetett :)

2021. nov. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!