Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan fog helyreállni a...

Hogyan fog helyreállni a napirend?

Figyelt kérdés
Az óraátállítás nekünk nagyon betett. 10 hónapos fiam kb. 1 hónapja állt át 3-ról 2 alvásra, azóta tökéletes volt a napirendje, 4-5 helyett végre 6-fél 7 körül kelt reggelente. Aztán jött az óraátállítás és minden borult. Muszáj volt kitolnom az esti fektetést, mert ha nem változtatol rajta, akkor most este fél 7-kor feküdne és reggel 5 körül kelne. Nos az esti fektetést így egy órával kitoltam pár nap alatt, ugyanúgy fél 8-kor fekszik, mint az átállítás előtt. Igenám, viszont ennek ellenére reggel felkel fél 5 és fél 6 között (ami ugye az átállítás előtt 6 körülu ébredés volt). És így sokszor kénytelen vagyok megint háromszor altatni nap közben, de így nem áll össze jól a nap, estére nem elég fáradt, de hiába tolom még tovább a fektetést, mindebképpen felkel korán. Plusz a harmadik altatás katasztrófa, de anélkül már 6-kor aludna este...segítség! Mit csináljak? Mit csinálok most rosszul?

2021. nov. 5. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálsz semmit rosszul. A babáknál a napi 3 alvásról 2-re átállni - aztán majd napi kettőről egy alvásra -, átmenetileg nehézségekkel jár.

(A 3 alvás már sok, a kettő kevés. Aztán a napi kettő lesz sok, és a napi egy lesz kevés)

Kitartás, türelem. Rendeződni fog.

2021. nov. 5. 08:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, de ő már az átállítás előtt teljesen átállt.
2021. nov. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!