Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el az egy...

Hogyan altassam el az egy hónapos babám?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok, de olyan mohó hogy szinte mindig kijön belőle a cucc. Aludni csak rajtam tud, és ezer év mire elaltatom. Ha leteszem magam mellé, 5 perc és már fel is kel. Most is annyira fáradt, de nem tud elaludni. Mit tegyek?
2021. okt. 22. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Kösd magadra napközben. Adamo hinta. Gymballra ülj rá és úgy rugózz vele. 20 perc után válaszd le a melledről, pólyáld be szorosan, vedd az öledbe az oldalára fordítva és ringasd, mondd neki, hogy ssssss. Nekem ezek jöttek be. Kitartás!
2021. okt. 22. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
De bele vagytok buzulva ebbe a hülye kötögetésbe
2021. okt. 22. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

#2 magas intelligenciát tükröz a hozzaszólásod, bár lehet nem is tudod az mi?!

Valóban nagyi szeretik a babák a hordozókendőt, ebben a korban a rugalmas és a karikás jöhet szóba.

2021. okt. 22. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a hordozókendő vált be, mert nem lehetett lerakni. Ugyanez, mint neked, elaludni éppen elalszik, de csak akkor marad úgy, ha rajtam vagy férjemen fekszik, egyébként szinte rögtön felkelt, hiába takartuk be a mi pólónkkal, ami ugye "anyaszagú".

Végső elkeseredéses ötlet volt a kendő a lakásban, de azóta tudok tenni-venni, simán alszik közben. Mi liliputi szövött kendőt vettünk. Nem mondom, hogy ez az egyedüli jó megoldás, de nekünk bevált.

2021. okt. 22. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolso, nektek mekkora a gyermek? És elmúlt ez az idoszak?
2021. okt. 22. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Vagy rajtam fekve aludt, vagy magamra kötöttem. 8 hónaposan már ő maga fordult ki a kezemből ha magamon akartam elaltatni. Később megint volt egy rajtam alvós időszaka de akkor már csak annyit igényelt, hogy rajtam fekve alhasson el utána le tudtam tenni. Ez is elmúlt magától.
2021. okt. 22. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk is ez van, most 7 hónapos, nappal még rajtam alszik, bár egyre többször le tudom tenni. Éjjel kb. 4 hós kora óta már az ágyában alszik (már amikor alszik :D).
2021. okt. 22. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt nem tudom, hogyha a gyerek lesz majd 10-15 kiló, akkor is hordozni fogjátok, mint egy kenguru, meg magatokon altatjátok?
2021. okt. 22. 20:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, kérlek áruld el nekem, hogy szoktassam arra, hogy ha leteszem ne kelljen fel 5 perc múlva, és ne kezdődjön az egész altatás elölről.
2021. okt. 22. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! [link]

Én ezt vettem meg, nekünk segített.

2021. okt. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!