Mit szoktatok csinálni, amikor a 2 év körüli gyereketek órák óta fent van éjszaka?
Figyelt kérdés
Én adok neki enni, inni, odabújok mellé, de ma semmi se használ, csak megy az ordítás 1:30 óta. Még szerencse, hogy 7kor kelnem kell dolgozni :D2021. okt. 22. 05:34
1/10 anonim válasza:
Telihold van, ilyenkor az enyém is ébren van..
Nem fáj semmilye?
2/10 anonim válasza:
Most pont nem telihold van. Ellenben front, nagy széllel. Itt legalább is. De mindenre lehet ám fogni 😅
Egyébként tényleg csak ennyit tudsz tenni.
Aztán majd elalszotok valahogy.
Meddig tartott a dáridó?
Felbírtál kelni reggel?
3/10 anonim válasza:
Szerintem beteg lesz. Ha nem taknyos,vagy latszolag nincs semmi,akkor lehet a torka faj,csak nem tudja elmondani. Es utana indul a betegseg. Mondjuk ennyi ebrenlet utan en biztos nem mennek be dolgozni,jelents beteget es pihenjetek delben.
4/10 A kérdező kommentje:
Jaa, telihold, fantasztikus :D volt h 3 óra ébrenlét tök normális volt, de már elszoktam tőle.
Hát meglatjuk beteg lesz-e szegény. Ma itthonról dolgozom, kibírom valahogy.
2021. okt. 22. 08:00
5/10 anonim válasza:
Nálunk volt egy hullám 2-3 hét amikor este 11 felkelt és fent volt 2-3 óráig.De ahogy jött úgy magától el is múlt.Csinalni nem tudsz vele sok mindent.Melohoz kitartás 😁
6/10 anonim válasza:
Én is valami betegségre gyanakodnék, egy egyszerű gyomorrontás is okozhat álmatlan éjszakát.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
Hát igen, akkor ezt az időszakot túl kell élni :D
Ilyen szinten rossz alvó amúgy, születése óta egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludta át az éjszakát. De legalább már este 7kor alszik :D
2021. okt. 22. 08:47
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy láttam nem fáj semmije, hasa is rendben van.
2021. okt. 22. 08:48
9/10 anonim válasza:
mondjuk két évesen már nem kéne ennie éjszaka, akkor könnyebben vissza is aludna, az emésztőrendszerét nem dolgoztatná(d)
10/10 A kérdező kommentje:
csak végszükség esetén adok neki enni, amikor az innivalót, meg semmit nem fogad el. Néha beválik, mert közvetlenül evés után alszik vissza. De így hetente maximum kétszer kell kajához folyamodnom.
2021. okt. 23. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!