A felesègem nem akar a fiunkkal aludni, mit tegyünk?
Én már írtam a feleségednek, hogy márpedig a különszoba a megoldás.
Őszinte leszek. Szerintem szeret mártírkodni. Kifogásokat talál, hogy meg se kelljen próbálja a külön szobát, hogy mártírkodhasson meg a mellét verhesse hogy milyen jó anya, hiszen szimbiózisban él a gyerekkel, és csak házikosztot eszik a gyerek, gondolom a só démon, a cukor meg az ördög maga, tv pedig a gyerek közelébe se kerül 5 éves koráig. Mert ez most a divat. És ennek akar megfelelni.
Akkor fog változni ha belerokkan, és akkor lesz a divat szerinti szaranya. Amúgy meg csak simán anya.
#1 vagyok, oké elnézést kérek akkor ha megsértettelek ezzel, csak sokszor találkozni ezzel. Nem tud leválni a gyerekről, és arra fogja hogy a gyerek nem tud leválni róla, mellette meg sóhajtozik hogy milyen nehéz.
Nálunk amikor 4 hónapos lett a gyerek és már mindenki zavart mindenkit alváskor (a gyereket a mocorgás és horkolás, minket a gyerek mocorgása) akkor a férjem velem szemben is megacélozta magát, hogy márpedig a gyerek a szobájába megy.
Én szinte semmit se aludtam 3 éjszakán át, de a gyerek sokkal jobban, én meg a kamerán figyeltem és el el aludtam. A leválás megvolt gyors volt és fájdalommentes, csak meg kellett szokjuk. Tök jó estéink lettek ezek után. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!