Miért rezzen össze még mindig álmában a fél éves baba?
Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, de vannak napok,van amikor egy hétig is tart, hogy olyan nyugtalanul alszik, osszerezzen álmában, amire sokszor felis ébred, majd vissza alszik, olyan mintha össze akarna csapni a két kezét, felemeli a teste mellől, mint aki megijed és az arcához akar kapni, de persze csak megemeli, nem teljesen fel, csak olyan a mozdulat , sokszor zihal is ilyenkor, van amikor csak keservesen sírni kezd, de ezt az elalvast követő órában rengetegszer csinálja, teljes csend veszi körül, így nem külső inger éri.. Kicsinek tudom hogy a fejletlen idegrendszer miatt voltak ezek, meg is szűntek, de néha újra elojon pár napra vagy egy teljes hétre is, aztán megint minden rendben. Van hogy ilyenkor a lábával is rugdosodik picit, nem tudom mi ez, még mindig a moro reflex dolgozna..2021. aug. 31. 23:00
1/4 A kérdező kommentje:
Sokszor a szeme is félig nyitva van, nem csukja le teljesen, és látom hogy mozgatja.. Elég rémisztő
2021. aug. 31. 23:01
2/4 anonim válasza:
A rángatózás normális, még felnőtt korban is, nem nyugtalanságot jelent, ne félj. A zihálás alatt nem tudom pontosan mit értesz. Kap levegőt rendesen?
3/4 anonim válasza:
A félig nyitott szem szintén ártalmatlan,ezt is a rem-fázisban szokták csinálni,mint a rángatózást. A babáknak sűrűbben van rem-fázis alvásnál,mint a felnőtteknek.
1.voltam
4/4 anonim válasza:
Nekem is fél éves a babám. Egyszerűen nem tudom a hátára fektetni aludni kb 1hós kora óta mert folyton kapálózik.. pedig jó lenne mert így meg arra kel fel hogy forgatom hogy a hasára tegyem le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!