Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idősen kelt utoljára...

Mennyi idősen kelt utoljára éjszaka a gyereked AZÉRT, hogy egyen?

Figyelt kérdés
Kifejezetten az érdekel, hogy mi az a kor, amikor még egy gyereknek szüksége van arra, hogy éjjel 2-3x is egyen… 4,5 hónapos a lányom, és még mindig kel többször is enni… amúgy más miatt nem hiszem, hogy felkelne.
2021. aug. 27. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Lányom 6 hetesen ébredt utoljára enni, fiam 2,5 éves és még eszik.

A különbség még a két gyerek között, hogy a lányom egyébként is szar evő, betegesen alultáplált, a fiam pedig egészséges étvágyú.

Inkább keljen minden éjjel, minthogy azt kelljen néznem, hogy teli hűtő mellett éhenhal.

2021. aug. 28. 09:14
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

11es!

A 3as válaszoló vagyok. Az én lányom is jóevő. A spenóttól a tojáslevesen át a csirkemájpörköltig mindent megeszik! 5.5 éves.

Nem is váltottam ki étkezéseket 2 éves koráig. Mindig szopott evés után, amennyit akart. Ezért nem lett stresszes az evése.

2021. aug. 28. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

Én a 4es vagyok asszem. A fiam válogatós. Ő sztem azért kelt tejitalozni éjjel is, mert ő nem evett nappal normálisan. Azért nem evett, mert első gyerekeskent beszoptam, amit a védőnő mondott. Pl, hogy időre szoptassam, meg hogy x gramm ételt kell ennie.. meg ennyi meg ennyi étkezést kell kiváltani. Hát vegiggorcsoltem az egész hozzátáplálást. A kicsi óriási zabagep, most lesz kettő de még egy nap 3szor legalább szopik. Délben és délelőtt nem, mert akkor bolcsiben van. Szóval most pár hónapja lett csak kiváltva neki étkezése. Nem dagi, nem sovány, nem válogat és este bekajal vacsit, aztán szopik és reggel 7ig meg sem mukkan vagy 9 hónapja.

Mondjuk azt nem nagyon értem hogyan csinálja akinek pár hetes kortól nem kel a gyereke. Számomra ez talány pedig a fiam tapszeres volt elég kicsi korától. Jó.. mondjuk nem tudtam beajulasig tömni este, mert refluxos volt, de tényleg meglep, hogy a válaszadok kb 90%a pár hetet ír.

2021. aug. 28. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Nekem anyatejesek, de 2 hónapos koruk után egyiket sem láttam este 9 és reggel 8 között. 😊
2021. aug. 28. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első lányom 8 hónaposan véletlenül átaludt 3 éjszakát. Ja, gondoltam, hogy ezt így is lehet, mégsem hal éhen? :) Mikor negyedik nap felkelt éjjel, kapott vizet, és visszafektettem. Már nem emlékszem pontosan, de az ötödik-hatodik nap környékétől nem kelt többet kaja miatt.

A többieknél nem volt ennyire emlékezetes ez a kaland, de kb ugyanennyi idős koruktól lehetett, hogy szoptattam meg őket éjjel.

2021. aug. 28. 14:08
 16/18 anonim ***** válasza:
De jó nektek, akkor csak az enyémek ilyen táposak. 😅
2021. aug. 28. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:

16!

Nem csak a tieid (3as vagyok)!

:)

2021. aug. 28. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
:) sebaj majd legközelebb. Hátha a harmadik mormota lesz. :)
2021. aug. 28. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!